PRVI STRASNI POLJUBAC ANASTASIJE I NEMANJE! Svi detalje proslave Ražnatovićeve, Ceca zapevala i napravila haos, a tu su bili i oni (VIDEO)
Printscreen

Anastasija Ražnatović proslavila je sinoć rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu, gde je okupila svoje najmilije, kao i brojne prijatelje, a nezaobilazan je bio i poveći broj ljudi sa estrade kao i iz svih sfera života.

Naime, Anastasija je negde oko ponoći duvala svećice na ogromnoj torti, koja je bila kao iz bajke. Cecina naslednica je đuskala sa najdražima, dok je šarena torta oduševila sve prisutne.

I Ceca je takođe zapevala na ćerkinom rođendanu i odmah je dovela atmosferu do usijanja.

Koliko Anastasija ne krije sreću i zaljubljenost govori i činjenica da je čak na svom Instagramu objavila i fotografiju kako se ljubi sa Gudeljom što je sve oduševilo.

Slavlju je prisustvovao i Brenin sin Viktor koji je doneo pregršt poklona za Ražnatovićevu.

Podsetimo, Anastasija je sve vreme bila nasmejana, srećna, pre svega što su uz nju bili svi najmiliji, ali i dečko Nemanja Gudelj koji je sa porodicom došao iz Španije kako bi uveličao Tašin rođendan, a ujedno i upoznao Cecu i Veljka. 

ZBOG OVOGA JE CECA PLAKALA Otkriveno šta je to Nemanja Gudelj poklonio Anastasiji za rođendan, Veljko i folk diva zanemeli od šoka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Tijana

26.05.2022 12:12

Blago njima, lepi, bogati, slavni... Uzivaju u zivotu, ne dotice ih sirotinja!

Sava

26.05.2022 13:59

Ceco , kada ti gosti dosade daj samo Anastsiji da nesto otpeva ,odmah ce fajront😄😄😄