POKUŠALA SAM DA UBIJEM OCA DVA PUTA Stravična ispovest Vedrane Rudan, imala je samo 15 godina: Bacio me je, bila sam skroz krvava
Printscreen

Hrvatska književnica Vedrana Rudan u potresnoj ispovesti otkrila je da je prošla kroz teške trenutke tokom svog odrastanja.

Naime, onda je istakla da ju je otac, kako nju, tako i njenu sestru i majku maltertirao, te je kako tvrdi zbog toga dva puta pokušala da ga ubije.

- Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspelo. Pokušala sam i sa 20, ali je jedva ostao živ - započela je svoje izlaganje u emisiji "Lica kao sav normalan svet", pa nastavila:

Foto: Printscreen Happy TV

 

- Imala sam 21. godinu, diplomirala sam i radila. Bilo je to vreme kad su se nosile mini suknje, a onda su, preko noći, došle u modu maksi suknje - rekla je je Vedrana.

- Radila sam, imala sam svoju platu i pratila modu, pa sam tako skinula mini i obukla maksi suknju. Otac je ušao u kuhinju, a živeli smo u rupi, u pravom ćumezu, odmerio me... majka u uglu drhti, nikad se nije smeo dizati ton... a otac kaže: "Juče si bila ku*va a danas si časna sestra, odluči se" - dodaje Vedrana.

Printscreen

 

- Odgovorila sam mu 'ne s...', a majka je skoro umrla, jer sam prvi put digla ton na oca. Pomislila sam - šta mi se može dogoditi... ? Završila sam školu, radim... - kaže spisateljica.

- A onda mi je on prišao, podigao me i bacio u stakleni orman. Bila sam sva u krvi i staklu... imali smo šporet na drva i na njemu je, u tom trenutku, bila velika šerpa puna gulaša, ogromna... uhvatila sam je za te goruće "uši", digla u vazduh i bacila ocu u glavu - ističe Rudan.

- Majka je viknula, otac se odmakao, bio je sav u krvi, od pete do glave, ali je ipak doktor u blizini uspeo da mu zakrpi rane. Kad se vratio u kafić, omiljena konobarica ga je pitala 'ća ti je, Ive', a on odgovorio 'Vedrana je pokušala da me ubije'. Odgovorila mu je "šta je dosad čekala" - dodaje ona.

- Tog dana sam otišla iz kuće u nameri da se nikad ne vratim. Tako je ostalo do udaje. A onda, dok je moj bivši muž bio u vojsci, a ja s malim detetom, bila toliko bedna da sam pozvala majku i rekla joj 'nemamo šta da jedemo, mogu li da dođem kod vas'. Majka je bila u neverici - iskrena je bila Vedrana.

OVAKVE STVARI NIKADA JAVNO NIJE DELILA Isplivao privatan snimak Anastasije i Nemanje, razmenjuju nežnosti naočigled svih, popustile im kočnice

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading