OBEĆAVA Harizmatična ćerka naše poznate voditeljke postaje novo lice Hajp televizije (VIDEO)
Promo

Novu emisiju “Hype life sa Sarom Miom” autorke i voditeljke Sare Mie Jokić gledaćete svake srede od 20.45h na Hype televiziji.

Čućete mnogo toga zanimljivog o kulturi, obrazovanju, zdravlju, tehnologiji kao i o aktuelnim temama o kojima Sara Mia razgovara sa poznatim ličnostima.

U premijernom izdanju emisije “Hype life sa Sarom Miom” glavni fokus je usmeren na analalitičan pristup i analizu pojma ‘dark web’, a gledaoci će saznati i kako izgleda Muzej Afričke umetnosti, zbog čega je naglo poraslo interesovanje i potreba devojčica za vožnjom skejtborda, kao i koje predispozicije neko treba da ima kako bi postao uspešan vozač kartinga.

Sara Mia će vas sprovesti kroz tri rubrike i dinamične razgovore sa velikim brojem sagovornika.

U prvom izdanju emisije koju možete gledati večeras, 25.05. od 20.45 časova na Hajp televiziji, u okviru rubrike “Smisao života”, poznati pop pevač i umetnik Aleksa Jelić podeliće sa gledaocima tri ključne stvari koje čine njegov smisao života.

OVAKVE STVARI NIKADA JAVNO NIJE DELILA Isplivao privatan snimak Anastasije i Nemanje, razmenjuju nežnosti naočigled svih, popustile im kočnice

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading