OVAKVE STVARI NIKADA JAVNO NIJE DELILA Isplivao privatan snimak Anastasije i Nemanje, razmenjuju nežnosti naočigled svih, popustile im kočnice (VIDEO)
Printscreen

Anastasija Ražnatović danas slavi 24. rođendan, a već od ponoći počela je na društvenim mrežama da dobija čestitke od najmilijih, a podelila je jednu čestitku koja joj je očito veoma draga, budući da ovakve snimke nikada nije delila javno.

Naime, najverovatnije je par, pošto su se svi okupili u vili kod Cece, izašli u provod. Na videu se vidi kako Anastasija i Nemanja prisno plešu uz pesmu "Tap 011" "Zbog tebe"

- I Bog bi se plašio kada bi znao koliko te volim - čuju se stihovi dok par pleše nesvestan bilo koga oko sebe kao što to obično i biva kada neko "odlepi" zbog ljubavi.

Podsetimo, Anastasija će proslaviti večeras 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na žurku su pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je sinoć sa porodicom posetio Cecinu vilu na Dedinju i svi su se i zvanično upoznali.

RAŽNATOVIĆI UPOZNALI BUDUĆEG ZETA Nemanja Gudelj doveo celu porodicu u Cecinu vilu na Dedinju, snimak oduševio sve, a tu je i ona

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading