KO JE INFLUENSERKA KOJA JE ZAVELA DARKA LAZIĆA? Imala je 136 kilograma, smršala 70 iz osvete bivšem, a ovako je nekada izgledala (FOTO)
Printscreen

Pevač Darko Lazić odnedavno ponovo slobodan čovek otkako ga je Barbara Bobak ostavila.

Naime, međutim, folker nije dugo patio zbog raskida, već je odmah bacio oko na drugu. Naime, kako beogradski medij saznaje, njemu se navodno dopala influenserka Milica Đukanović, koju je upoznao u Šapcu.

Milica se pre nekoliko meseci prvi put pojavila u medijima kada je izašla sa svojom pričom o gojaznosti. Ona je u jednom trenutku života dostigla do 136 kilograma, a za samo devet meseci uspela je da povrati staru kilažu i smrša čak 70 kilograma.

KO JE INFLUENSERKA KOJA JE ZAVELA DARKA LAZIĆA? Imala je 136 kilograma, smršala 70 iz osvete bivšem, a ovako je nekada izgledala (FOTO)

Printscreen

 

- Jako mi je drago da su se i devojke i muškarci zainteresovali za mene tj. za moju životnu priču koju par dana unazad objavljujem na TikTok-u u vezi gubitka kilograma, ali i u vezi sa raskidom koji se desio mesec dana pred svadbu, što nije svakodnevnica. Naravno da je to ljude fasciniralo, prvo moj ogroman gubitak kilograma za kratak period, a samim tim i ta moja motivacija i inat - pričala je Milica i otkrila da se ugojila zbog stresa koji je usledio zbog problema u vezi sa tadašnjim dečkom.

- Ja sam njega upoznala 2017. godine i to je bukvalno bila ljubav na prvi pogled. Kad sam ga videla, rekla da je to - to, sa tadašnjih 65 kilograma i izgledom u punom sjaju, što bi se reklo. Međutim, kroz vezu kreću problemi koji su meni smetali, ali ja sam tada, u tom trenutku, njega toliko volela, da nisam mogla da ga ostavim tj. nisam ni želela da ga ostavim. Htela sam da mu budem podrška u svakom smislu, da prebrodimo taj problem - otkrila je Milica i dodala:

Podsetimo, i Darko je prošao kroz isto kada je borba sa kilogramima u pitanju. Folker se podvrgao operaciji želuca kako bi skinuo višak kilograma. On je, kako je ispričao, uz pomoć posebnog režima ishrane uspeo da smrša 109 kilograma.

BILA JE PINKOVA ZVEZDICA, A SADA JE OZBILJNA ZVEZDA Tara se pojavila na jednom događaju sa novim dečkom, a evo kako oni izgledaju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading