DARKO LAZIĆ BACIO OKO NA INFLUENSERKU Uhvaćeni u provodu u Šapcu, pevač se ne smiruje
Printscreen

Darko Lazić, po svemu sudeći, ne može bez žena, a ni one bez njega. Pevačev ljubavni život prilično je buran i reklo bi se uzbudljiv. Lazić je do sada bio u braku sa pevačicom i studentkinjom Marinom Gagić, pa je živeo s još jednom koleginicom Barbarom Bobak, povezivali su ga sa mnogim starletama, pa je sad na red došla i influenserka.

Naime, kako saznaje jedan beogradski medij, folker je bacio oko na Milicu Đukonović, o kojoj se nedavno pisalo i to jer je drastično smršala nakon što ju je verenik ostavio. Ona je imala čak 135 kilograma, a sada je došla do 65 kilograma. Darko i Milica su se, kako kaže izvor, upozali u Šapcu u jednom lokalu kod zajedničkih prijatelja i onda mu je već pri prvom susretu zapala za oko.

DARKO LAZIĆ BACIO OKO NA INFLUENSERKU Uhvaćeni u provodu u Šapcu, pevač se ne smiruje

Printscreen

 

Videlo se da su varnice sevnule između njih dvoje. Lazić je non stop gledao i prijalo joj je njeno društvo. Razgovarali su i delovalo je da tu ima nešto više od poznanstva. Najbolje oni da kažu - poručuje izvor koji je bio na licu mesta.

Đukanovićeva se oglasila, ali negira da među njima ima prisnog odnosa.

- Ja sam u Šabac došla kod moje prijateljice i izašla sa društvom. To veče sam njega i upoznala. Čak nisam ni komunicirala sa njim. Sad prvi put čujem, iskreno. Pružio mi je ruku predstavio se i to je sve. Nisam ni dve reči progovorila sa njim. Ja sam njega zapratila na Instagramu, ali on mene nije. Mada mislim da ja njega pratim odavno. Poštujem ga i cenim, nikad u životu ne bih rekla nešto što nije - objasnila je ona. 

DARKO LAZIĆ BACIO OKO NA INFLUENSERKU Uhvaćeni u provodu u Šapcu, pevač se ne smiruje

Printscreen

 

I Đukanovićeva nije imala mnogo sreće u ljubavi. Nju je verenik ostavio mesec dana pred svadbu, kada joj je rekao da je više ne voli. Jedan od razloga, kako joj je rekao, bio je taj što se ugojila. Milica je u tom trenutku čvrsto rešila da se promeni. Okidač je bio ljubavni poraz, a motiv da bude zdrava i srećna. I Lazić je imao problem sa kilažom, pa je operisao želudac kako bi izgledao fit. Nema sumnje da imaju dosta zajedničkih tema, a skidanje kilograma je jedna od njih.

BOBAN RAJOVIĆ UDARIO AUTOMOBIL LJUPKE STEVIĆ Pevačica doživela fras, a onda ga je javno isprozivala

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading