DI-DŽEJ ŽEKS SE VRAĆA ZA PULT I IMA SJAJAN POVOD! PRDC će na Sajmu tehnike predstaviti patente o kojima bruji i svetska javnost, a za dobru zabavu i muziku pobrinuće se Željko Mitrović!
PRDC

U periodu od 24. do 27. maja, na Beogradskom sajmu održaće se 64. Međunarodni sajam tehnike po sloganom „Inovacije pred vašim očima“, a tokom trajanja sajma, posetiocima iz Srbije i regiona predstaviće se i Pinkov istraživačko-razvojni centar (PRDC). Osim što će zainteresovani moći da se upoznaju sa patentima na kojima radi tim inženjera u ovoj kompaniji, posetioce očekuje i nastup Željka Mitrovića, odnosno di-džej Žeksa, na Afterwork matineu na štandu Pinkovog istraživačko-razvojnog centra u hali 3 Beogradskog sajma u utorak 24. maja od 17 časova.

Posle gotovo tri godine pauze, di-džej Žeks se vraća za pult i obećava kvalitetnu muziku i dobru zabavu za sve posetioce PRDC-jevog štanda i Sajma tehnike. Kako bi doživljaj bio potpun, di-džej Žeksa će pratiti i plesačice, te će ovaj performans sasvim sigurno izazvati pažnju posetilaca Sajma tehnike.

Pored nastupa di-džej Žeksa, posetioci Sajma tehnike će na PRDC-jevom štandu moći da vide patente koji su zaintirigirali i svetsku javnost. Nakon najvećih svetskih događaja posvećenih inovacijama i tehnologijama na kojima je PRDC izlagao, poput EXPO 2020 u Dubaiju i UMEX 2022 u Abu Dabiju, sada će posetiocima sajma iz Srbije i regiona predsatviti IKA seriju dronova – koja obuhvata dronove IKA-50, IKA-20, IKA-MINI i IKA-01 – karting sa mlaznicama, leteći automobil (eng. flying car), ali i simulator leta.

Dakle, javnost u Srbiji će po prvi put uživo moći da vidi kako izgledaju patenti PRDC-ja i da se uvere zbog čega su izazvali veliko interesovanje na inostranim sajmovimai zbog čega je kompanija PRDC otpočela masovnu prozivodnju dronova za svetsko tržište.

Sve ono na čemu radi tim inženjera u kompaniji PRDC je potpuno u skladu sa sloganom Sajma tehnike „Inovacije pred vašim očima“ – jer je ova kompanija, iako postoji tek dve godine, upravo sinonim za inovacije.

PRDC je, zajedno sa Željkom Mitrovićem, uspeo da pozicionira Srbiju visoko na svetskoj mapi kada je reč o novim tehnologijama, a ovim putem vas pozivamo da posetite štand kompanije PRDC na Sajmu tehnike, upoznate se sa svim patentima, vidite leteći automobil po prvi put uživo, i naravno, uživate u Afterwork matineu i nastupu di-džej Žeksa u utorak 24. maja od 17 časova u hali 3 Beogradskog sajma.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading