KONSTRAKTI PROFESORKA LATINSKOG POSLALA PISMO Pevačica oduševljena, koverta stigla na njenu kućnu adresu, a evo šta je povod (FOTO)
Printscreen

Ana Đurić Konstrakta još jednom je dobila potvrdu svog uspeha, kada je na kućnu adresu dobila puismo od svoje profesorke latinskog. 

Naime, Konstrakta je pesmom "In corpore sano" napravila totalnu revoluciju na estradnoj sceni, a sada je njena profesorka iz Pete beogradske gimnazije, Mirjana Maskareli, odlučila da joj pruži podršku i istakne koliko je ponosna na svoju bivšu učenicu.

- Za Konstraktu, šalje Mirjana Maskareli - pisalo je na poleđni pisma, dok je Konstrakta sa uzbuđenjem podelila njegov sadržaj.

Printscreen

 

- Naša profesorka latinskog, naša čuvena magistra Maskareli - napisala je uzbuđeno Ana Đurić, a onda otkrila šta piše u pismu.

- Draga moja, čestitam. Tvoja magistra Maskareli - pisalo je u pismu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, članica grupe "Zemlja gruva" od 2009. godine u skladnom je braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu. Na pitanje Tanje Peternek Aleksić čega se plaši sada kada joj deca stasavaju Ana je odgovorila:

Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate.

DANAS JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH ŽENA SA JAVNE SCENE Nećete prepoznati devojčiću sa fotografije,harala je devedesetih, a onda se povukla (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Lady

23.05.2022 12:22

Pozdrav za prof. Maskareli, od bive ucenice koja je isla u V beogradsku gimnaziju, generacija '79. Puella est discipula 😊