RAZOČARAN SAM, SA ĆERKOM NE RAZGOVARAM Era Ojdanić za Alo! o unuku koji je osuđen za podvođenje devojaka
Alo/ilustracija

Tokom raskrinkavanja lanca elitne prostitucije, mnoge javne ličnosti dovođene su u vezu sa najstarijim zanatom, a unuk Ere Ojdanić, Nikola Anđelić, uhapšen je tada za podvođenje devojaka.

Nikola i Duško Banjac osuđeni su na po 14 meseci zatvora i novčanu kaznu od 400.000 dinara, a sada je folker otkrio za Alo! da je hapšenje njegovog unuka poremetilo porodične odnose, te da sa ćerkom ne razgovara.

- Ja sam na javnoj sceni već 50 godina, dobio sam nedavno nagradu za životno delo i moja dužnost je da narodu kažem šta se dešava. Juče sam opasno zaratio sa ćerkom, Nikolinom majkom, i još jednim delom porodice - rekao je Era na samom početku. 

Alo/ilustracija

 

- Iako je moj unuk osuđen, ja još uvek ne mogu da se pomirim sa činjenicom da je to radio. Ćerki smeta to što sam se oglašavao za medije, al što se mene tiče ni ona ni Nikola ne moraju nikada da razgovaraju sa mnom, ja ću reći šta mislim - objašnjavao je Ojdanić.

- Jako sam razočaran i u njega i u odluku suda. Ja bih mu dao kaznu od 15 meseci zatvora, uslov na pet godina i kaznu od milion dinara! Barem toliko da plati, pa dobre ribe puno koštaju! Za svoja dela treba da odgovara, ma ko taj neko bio, ja sam častan čovek - zaključio je Era za Alo!.

SLAVLJE U DOMU KAPORA Usred glasina o razvodu Nikolina i Saša se oglasili, podelili srećne vesti

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading