PLAŠI ME SAMO JEDNO Konstrakta prvi put progovorila o odnosu sa decom
Printscreen

Ana Đurić Konstrakta, naša ovogodišnja predstavnica na "Evroviziji", oduševila je Evropu i zauzela 5. mesto na prestižnom muzičkom takmičenju.

Po povratku u Beograd konačno se okrenula svakodnevici, a deo svog privatnog sveta otkrila nam je u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

Foto: Ataimages

 

Članica grupe "Zemlja gruva" od 2009. godine u skladnom je braku sa arhitektom Milanom Đurićem sa kojim ima ćerku Lenu i sina Nikolu. Na pitanje čega se plaši sada kada joj deca stasavaju Ana je odgovorila:

- Plašim se nestanka komunikacije, da ja više ne budem adresa na koju se obraćaju kad ih nešto muči, ali mislim da je moja bojazan suvišna. Veoma mi je stalo da nikada ne izgube osećaj da mi se obrate.

Pročitajte još: Trampova POBEDA ju je UNIŠTILA: Endi Mekdauel progovorila o ozbiljnom napadu panike, "Od straha sam PALA NA POD"

Vlasnica hita „In corpore sano“ otkrila je ponešto i o Leninom i Nikolinom muzičkom ukusu.

- Ne mislim da je to nešto što može da se nametne ili nauči. Puštam ih da sami biraju. Suprug i ja slušamo nešto svoje, oni to čuju... Nikola je besomučno slušao hip-hop, sad je prešao na metal, sutra će ne znam gde... Sami biraju i mislim da je tako najbolje, to nije stvar koja može da se nametne.

Printscreen

 

GOLA DEVOJKA NA RAMENIMA Sloba Radanović šokiran eksplicitnom objavom srpskog tiktokera, pokušao da osvesti narod (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading