SAHRANA IGORA STAROVIĆA Braća pevača nema od bola primaju saučešće, tuga i jecaji na Lešću
E stock

Legendarni pevač Igor Starović, frontmen grupe "Divlji kesten" će danas biti ispraćen na večni počinak u 12 časova na beogradskom groblju ''Lešće''.

Naime, ožalošćena porodica je poslala poslednji pozdrav svom voljenom Igoru, i to braća Aleksandar, Boris i Andrej sa porodicama, ostala rodbina i prijatelji.

Saučešće primaju njegova braća za koju je bio veoma vezan. Ne mogu da sakriju bol i tugu koju imaju zbog prevelikog gubitka, te im mnogi prijatelji prilaze kako bi ih zagrlili i pružili reči utehe.

Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je u utorak 17. marta, posle kraće bolesti, u 56. godini. Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje".

OVO JE SUPRUGA ČUVENOG GIDRE Postoji samo jedna zajednička fotografija i to sa ćerkom, a niste mogli ni da naslutite o kome je reč

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading