A TI KAD J**EŠ NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI PRED ŽENOM?! Tiktoker brutalno isprozivao i ponizio Slobu Radanovića, ovo mu niko nije izgovorio do sada
E-stock

Nakon što je pevač Sloba Radanović isprozivao tiktokera Andriju Milivojevića poznatijeg kao Vajvai, on se oglasio na Instagram profilu i uzvratio mu žestoko.

Naime, Andrija je na Instagram profilu podelio Slobin komentar na njegovu fotografiju, a ispod je okačio jedan od komentara koji se našao ispod Radanovićeve objave, sa kojom se influenser i složio.

A TI KAD J**EŠ NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI PRED ŽENOM?! Tiktoker brutalno isprozivao i ponizio Slobu Radanovića, ovo mu niko nije izgovorio do sada

Printscreen

 

- A ti kad j*beš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M'rš bre, bagro zabagrena ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu - glasio je komentar, sa kojim se Andrija složio, a potom ostavio emotikon klovna.

- Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo... Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice - napisao je prethodno Radanović na društvenoj mreži i pokrenuo lavinu komentara.

Podsetimo, nekadašnji učesnik Zadruge i pevač Sloba Radanović ostao je zgrožen objavom srpskog tiktokera, Andrije Milivojevića  poznatijeg kao Vajvaija. On je pozirao za društvene mreže, držeći za noge devojku preko ramena dok joj je zadnjica u prvom planu, što je, očigledno isprovociralo Slobu.

HOĆE U RIJALITI PREKO VODITELJKE Uroš Ćertić potpuno raskrinkan, kaskader radi stvari planski, a upletena je i Jovana Jeremić

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Branjo

21.05.2022 10:21

Bravo za ovaj odgovor ! I dokle više tih lažnih VIP ličnosti iz rialitija? Samo je falilo još da o moralu komentariše Darko Lazić, Djoganijevi ili ta neka Dalila. Niti ih gledam, a u medijima su udarne ličnosti, pa naslove ne možeš da ne vidiš.

Miljan J

21.05.2022 12:38

Nažalost te znam istina boli nažalost