HOĆE U RIJALITI PREKO VODITELJKE Uroš Ćertić potpuno raskrinkan, kaskader radi stvari planski, a upletena je i Jovana Jeremić
Printscreen

Kaskader Uroš Ćertić započeo je medijski rat sa Jovanom Jeremić upravo zbog Marije Veljković, za koju je rekao da su bili intimni, te i sada se neretko oglašava na Instagramu kako bi iskoristio priliku da isproziva Jeremićevu.

Naime, sada je na njega udario bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka.

Foto: Dejan Briza

 

- J*bao vas Uroš Ćertić i ostali indijanci koji hoće u Zadrugu preko voditeljke ,,Slagalice" i to sa posedovanjem pištolja dobije nanogicu, a moji drugari robijaju po 2 godine samo za posedovanje istog. Zamisli postaneš ,,poznat" preko voditeljke, pa ja bih se roknuo od blama keve mi! A pritom, još hoće u Zadrugu sa nanogicom! Druže, idi odrobijaj k'o čovek ili vodi ,,Slagalicu", a ne tu neke nanogice da nosiš, zna se ko nosi nanogice. Propali kaskader i bivši od neke tamo voditeljke! Kakvo zvanje čovek ima, a?! I onda on proziva nešto Jovanu Jeremić, tuga brate! - napisao je Zverka.

Foto: Dejan Briza

 

Podsetimo, Jovana Jeremić najavila je da će tužiti Ćertića kako bi prestao da je spominje i od tada se on nije oglašavao. Kaskader je tada zbog voditeljke potkačio i kompozitora Aleksandra Milića Milija.

ZARADIO ZA STAN Sin Suzane Jovanović profitirao nakon gala venčanja

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading