NIJE HTEO DA ČUJE ZA NJEGA Ovo su potresni detalji iz života sina Suzane Jovanović, napušten je sa sedam meseci, a tu nije kraj agoniji
Printscreen

Sin iz prvog braka Suzane Jovanović, Danijel, juče je izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Tijani, a na svadbi su pored mladenaca bili najveseliji ponosna majka Suzana i njen suprug Saša Popović koji Danijela gleda kao svoje dete.

Naime, Suzana je Danijela rodila sa nepunih 18 godina, a jednom prilikom je ispričala da on nije imao naročito srećno detinjstvo, jer se njegov biološki otac nije interesovao za njega.

NIJE HTEO DA ČUJE ZA NJEGA Ovo su potresni detalji iz života sina Suzane Jovanović, napušten je sa sedam meseci, a tu nije kraj agoniji

Printscreen

 

- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci, tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta - rekla je Suzana jednom prilikom.

Svima je poznato da je teška priča o Danijelovom detinjstvu ipak dobila srećan kraj, a Suzana kaže da su njih dvoje imali zaista mnogo sreće što su upoznali Sašu i što je on Danijela prihvatio sa toliko ljubavi.

- Reč očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca - rekla je ona i istakla da su osećanja obostrane i da Danijel Sašu voli sa podjednakom ljubavlju.

NIJE HTEO DA ČUJE ZA NJEGA Ovo su potresni detalji iz života sina Suzane Jovanović, napušten je sa sedam meseci, a tu nije kraj agoniji

Printscreen

 

Danijel, kako je pevačica ranije navela, ne želi da čuje ni reč o svom ocu.

- Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u "Grandu", u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug – izjavila je Suzana pre nekoliko godina za medije.

Podsetimo, Suzana i Saša svoju ljubav su krunisali brakom 1998. godine, a nekoliko dana pre bombardovanja 1999. godine rodila je ćerku Aleksandru, dok je njen sin Danijel već tada živeo sa njima u kući na Bežanijskoj kosi.

PRVI PUT JE VIDIMO NA NEKOM DOGAĐAJU Otkriveno koliko košta stajling Popovićeve ćerke na venčanju svog brata, šokiraćete se kada pročitate cifru

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stojan

21.05.2022 03:28

Pravi otac je onaj koji ga odgoji a onaj drugi je bioloski otac. U stvari nebi se trebalo reci da je otac jer je samo njegov bioloski materijal upotrebio. Da bude otac treba mnogo vise, treba odgojiti dete i biti uz njega.