NIJE HTEO DA ČUJE ZA NJEGA Ovo su potresni detalji iz života sina Suzane Jovanović, napušten je sa sedam meseci, a tu nije kraj agoniji
Printscreen

Sin iz prvog braka Suzane Jovanović, Danijel, juče je izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Tijani, a na svadbi su pored mladenaca bili najveseliji ponosna majka Suzana i njen suprug Saša Popović koji Danijela gleda kao svoje dete.

Naime, Suzana je Danijela rodila sa nepunih 18 godina, a jednom prilikom je ispričala da on nije imao naročito srećno detinjstvo, jer se njegov biološki otac nije interesovao za njega.

Printscreen

 

- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci, tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta - rekla je Suzana jednom prilikom.

Svima je poznato da je teška priča o Danijelovom detinjstvu ipak dobila srećan kraj, a Suzana kaže da su njih dvoje imali zaista mnogo sreće što su upoznali Sašu i što je on Danijela prihvatio sa toliko ljubavi.

- Reč očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša deca - rekla je ona i istakla da su osećanja obostrane i da Danijel Sašu voli sa podjednakom ljubavlju.

Printscreen

 

Danijel, kako je pevačica ranije navela, ne želi da čuje ni reč o svom ocu.

- Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u "Grandu", u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug – izjavila je Suzana pre nekoliko godina za medije.

Podsetimo, Suzana i Saša svoju ljubav su krunisali brakom 1998. godine, a nekoliko dana pre bombardovanja 1999. godine rodila je ćerku Aleksandru, dok je njen sin Danijel već tada živeo sa njima u kući na Bežanijskoj kosi.

PRVI PUT JE VIDIMO NA NEKOM DOGAĐAJU Otkriveno koliko košta stajling Popovićeve ćerke na venčanju svog brata, šokiraćete se kada pročitate cifru

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stojan

21.05.2022 03:28

Pravi otac je onaj koji ga odgoji a onaj drugi je bioloski otac. U stvari nebi se trebalo reci da je otac jer je samo njegov bioloski materijal upotrebio. Da bude otac treba mnogo vise, treba odgojiti dete i biti uz njega.