PRVI PUT JE VIDIMO NA NEKOM DOGAĐAJU Otkriveno koliko košta stajling Popovićeve ćerke na venčanju svog brata, šokiraćete se kada pročitate cifru
Printscreen

Suzana Jovanović i njen suprug Saša Popović napravili su gala veselje povodom venčanja njenog sina Danijela iz prvog braka, mladenci su bili besprekorni, a svima je za oko zapalo i plavo odelo njihove ćerke Aleksandre, budući da je ovo prvi put da je vidimo na nekom javnom događaju.

Naime, Aleksandra je za ovu priliku odabrala plavo odelo u animal printu i ogrlicu sa kamenom u istoj boji, a kosu je ofarbala u narandžasto.

Iako Popović važi za jednog od najbogatijih ljudi u našoj zemlji, njegova naslednica i te kako je skromna - što je dokazala svojim stajlingom za svadbu.

Komplet koji je obukla, ona je kupila u jednoj popularnoj radnji brendirane garderobe, ali pristupačnoj gotovo svakoj devojci.

Popovićeva ćerka potrošila je čak manje od 200 evra, tačnije 21.200 dinara, piše Telegraf.

Podsetimo, Aleksandra ne voli da se eksponira u javnosti, a kako je u Alo! emisiji "Milizam" izjavila njena majka Suzana Jovanović, Aleksandra je studirala dva fakulteta. Ona je istakla da je njihova ćerka na iznenađenje mnogih napustila oba i odlučila da završi kurs za manikir.

TRUBAČI KLEKNULI ISPRED SUZANE JOVANOVIĆ Atmosfera na svadbi pevačicinog sina dostigla vrhunac, u ovakvom izdanju je nikada niste videli

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading