UHAPŠENA AVA KARABATIĆ Starleta se drala na policajce, pravila haos, a evo za šta je optužena
Alo

U proteklo vreme policija ima pune ruke posla kada su estradnjaci u pitanju, a ovoga puta iza rešetaka je završila Ava Karabatić. 

Naime, kako prenose hrvatski mediji, učesnica rijalitija Survivor, Parovi i Veliki Brat, privedena je u Splitu i protiv nje je izdat prekršajni nalog, jer je u pripitom stanju remetila javni red i mir i vređala policiju.

UHAPŠENA AVA KARABATIĆ Starleta se drala na policajce, pravila haos, a evo za šta je optužena

Alo

 

Prema njihovim saznanjima, Opštinski prekršajni sud u Splitu izdao je prekršajni nalog protiv nje, a navodi se da je 18. februara 2021. na stepeništu jedne stambene zgrade, u vidno alkoholisanom stanju, remetila javni red i mir.

Karabatićeva je vikala i galamila u prisustvu policijskih službenika : "Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu", govorila je ona. Uprkos upozorenjima i naredbama policijskih službenika, Ava je nastavila da galami, što je kod policije i stanara zgrade izazvalo osjećaj nelagode.

Uprkos upozorenjima i naredbama policajaca da se smiri, Ava je nastavila da galami, pa su je priveli i odveli u stanicu. Tamo je zadržana do podneva sledećeg dana. 

Avi se ovo vreme provedeno u pritvoru računa kao da je bila uhapšena dva dana, pa joj je novčana kazna umanjena za 9.300 dinara.

DOKAZAĆU DA JE ILEGALNO DOŠAO NA MESTO DIREKTORA RTS-A Saša Mirković za Alo! o tužbi koju je Dragan Bujošević podneo preko njega

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading