DOKAZAĆU DA JE ILEGALNO DOŠAO NA MESTO DIREKTORA RTS-A Saša Mirković za Alo! o tužbi koju je Dragan Bujošević podneo preko njega
Alo

Zbog svih nepravilnosti koje su primetili na ovogodišnjem „Izboru za pesmu Evrovizije“, Saša Mirković i Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, tužili su čelnike RTS-a, na čelu sa direktorom Draganom Bujoševićem i urednicom zabavnog programa Oliverom Kovačević.

Međutim, ovaj slučaj dobio je novi epilog kada je Bujošević tužio estradnog menadžera i vlasnika „Hajp“ produkcije za klevetu, a sada je Mirković za Alo! otkrio da je time sam sebi naštetio.

- Rado ću se sresti na sudu sa gospodinom Buljoševićem, tužio me je za klevetu, pa jedva čekam da mi objasni i dokaže šta sam to slagao. Otvoreno sam govorio o nepravilnostima i muljačinama koje su se dešavale na RTS-u, a kako bismo se izborili za svoja prava, Lukas i ja smo se obratili i odeljenju za visokotehnološki kriminal – rekao je najpre Mirković.

Printscreen

 

- Ovo mu nije trebalo jer će se sad saznati i prljavštine koje narod o njemu nije znao. Znate onu: „Nije majka tukla Muju što je išao da se kocka, nego što se vadi?“. Jedan direktor RTS-a da ima ovako niske poteze, meni je to nečuveno. On je čovek zreo za penziju, mislim da je Olivera Kovačević direktor iz senke. Oni godinama traju tim trange frange kombinacijama, ali konačno je vreme da im se neko suprotstavi – objašnjavao je za Alo! Mirković i otkrio od kada datira njegov sukob sa Draganom i Oliverom.
Podsetiću gospodina Bujoševića da je 2015. godine postao direktor na nelegalan način. Ja sam se tada kandidovao, ali moj papiri su nestali i on je dobio tu poziciju. Oni mene ne vole jer iza mene stoje rezulati. Tu istu Evroviziju kojom se diče sam jedini ja, sa Marijom Šerifović, doveo u Beograd. Da ne pričam o drugim uspesima koje sam postigao, zbog toga sam im ja najveća pretnja –
objasnio je Saša i istakao da na rukovodeća mesta treba da dođu novi, mlađi ljudi.

Foto: Alo/ilustracija

 

 -Oni gledaju samo svoju korist. Na RTS treba da dođe mlađa postavka ljudi, neko ko će pružiti narodu program kakav je planirano da taj kanal ima. Trebalo bi da postoji kvalitetan program za decu, sportski program, politički, edukativni... nadam se da će REM da preispita sve sumnjive radnje i da će konačno biti smenjeni – zaključio je on.

Alo

 

Podsetimo, Saša Mirković nedavno je na sudu dobio spor protiv Olivere Kovačević i dokazao da je Megaton jedini vlasnik Beovizije.

ILI ĆU VAS ZGAZITI NA PEŠAČKOM ILI RAZNETI BOMBOM Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža, njen postupak iznenadio sve

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading