KOLEKCIJA SATOVA VREDNA 4.000.000 DOLARA Otkriveni novi detalji o imovini Vidoja Ristovića, a samo jedan košta skoro pola miliona (FOTO)
Printscreen

Ni posle više od nedelju dana od smrti Vidoja Ristovića ne prestaje interesovanje za njega.

I dalje se polemiše šta ima od imovine i ko će koliki deo naslediti, s obzirom na to da je poznato da se neke vrednosti, poput stana u Beogradu, nisu ni vodile na njega.

Kako su mediji izveštavali, najveći deo njegovog nasledstva biće dragocenosti čiji je kolekcionar bio, poput vrednih slika, nakita i umetničkih dela.

Ono što je manje poznata činjenica je da je pokojni Vidoje bio jedan od najstrastvenijih i najvećih kolekcionara satova. On je, kažu oni koji su ga poznavali, davao ogromne svote novca da bi imao neke od najskupljih i najraritetnijih modela, čija vrednost na tržištu dostiže i po nekoliko stotina hiljada evra. Ipak, postoje i oni koji tvrde da su zapravo u pitanju samo odlične, ali i skupe kopije luksuznih brendova.

Inače, na Ristovićevom Instagram nalogu mogu se videti fotografije na kojim on pozira sa satovima najluksuznijih svetskih brendova kao što su "roleks", "ričard ril", "patek filip", "odemar pige" (AP) i mnogi drugi. Cene satova koje je on nosio na svojoj ruci i redovno pokazivao svojim pratiocima variraju, a jedan od njih na tržištu danas vredi čak milion dolara. Ovaj AP sat koji je proizveden u samo nekoliko primeraka, pored vrhunskog mehanizma odlikuje i narukvica od kože aligatora, kao i brojačanik oko kog se nalaze dijamanti najfinijeg kvaliteta.

Pored njega, on je, sudeći po fotografijama sa Instagrama, u svom vlasništvu imao i zlatni "patek filip" od 570.000 dolara, kao i još jedan od belog zlata čija je cena 300.000 dolara.

Pokojni istoričar umetnosti bio je i veliki ljubitelj čuvenog "roleksa", pa je tako, između ostalog, imao i nekoliko modela čija cena varira od 10.000 (na kome se nalazi lik Mikija Mausa), pa do 33.000, koliko je morao da izdvoji za model "rut bir". Pored njih, na fotografijama se mogu videti i crveni "ričard mil" od 475.000 dolara, još jedan "patek filip" od 190.000 i AP u vojničkom dezenu od tričavih 50.000 dolara. Naravno, ako su originali u pitanju.

Ovo su samo neki od satova koje je Vidoje imao, a oni koji ga poznaju kažu da je posedovao i druge i da je vrednost njegove kolekcije oko 4.000.000 dolara. Oni koji veruju da su u pitanju kopije smatraju da ukoliko je posedovao toliko vrednu kolekciju, nikad sa suprugom Nikolinom ne bi podigao dva kredita od po 400.000 evra za kupovinu kuće u Zagrebu i da na oba imaju hipoteku.

OVO JE NOVI DEČKO SRPSKE GLUMICE Krila ga je kao zmija noge, a onda ih je jedan detalj potpuno razotkrio

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
alo

17.05.2022 00:54

Kolika budala moras da budes da potrosis 4 miliona na rucne satove, da ih malo prosetas na ruci? Sve ti jasno o kakvom jeftinom mentalnom sklopu je rec.

Extra

17.05.2022 00:57

I vidimo sve satove je uspeo sad da ponese sa sobom tamo gde je otisao. Sad ce ovi sto su ostali zivi da se tuku oko satova kome ce koliko da pripadne. Odlican primer sta znace ovakva materijalna dobra, ODLICAN!

To je do fakulteta

17.05.2022 01:00

A ovo je sve bilo posteno zaradjeno. Svi da upisemo faks da budemo istoricari umetnosti.