NIKOLINA NAKON SMRTI MUŽA U DUGOVIMA DO GUŠE  Voditeljka mora da otplati hipoteku od 800.000 evra!
Foto: ATA Images

Smrt muža Nikoline Pišek,  Vidoja Ristovića ,i dalje je pod velom tajni, a dok se jedni pitaju pod kojim okolnostima je preminuo, drugi spekulišu o tome kome ostaje njegovo nasledstvo. 

Čitava situacije dobila je novi epilog kada se za medije oglasio Miša Grof, koji je otkrio da se sva imovina njegovog sina vodila na njega, a sada izvor za domaće medije otkriva da Vidoje za sobom nije ostavio bogatstvo, ali jeste dugove. 

Prema tvrdnjama izvora  "pametna vila" u Hrvatskoj vodi se na ime Nikoline, ali je sporna po više osnova. Kao prvo, nije poznato da li je završeno renoviranje kuće koje je trajalo nekoliko meseci. Prema rečima našeg izvora, navodno radovi još uvek traju i Pišekova je u poslednje vreme boravila u iznajmljenoj kući. Međutim, to nije jedino problem.

NIKOLINA NAKON SMRTI MUŽA U DUGOVIMA DO GUŠE  Voditeljka mora da otplati hipoteku od 800.000 evra!

Foto: ATA Images

 

Kako kaže naš sagovornik, pokojni Vidoje i Nikolina pametnu vilu nisu kupili za keš u potpunosti, već su podigli kredite kod jedne banke iz Austrije. U pitanju su dve pozajmice od po 400 hiljada evra, odnosno ukupno 800 hiljada evra, za šta su stavili hipoteke. Nekretnina je vredela ukupno milion i po evra, što znači da su ostatak od 700 hiljada evra platili u gotovini. Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate kredita koje su sigurno visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podele imovine jer se nije vodila na Vidoja.

Da je imovina ne zanima Nikolina je potvrdila kada se oglasila za domaće medije. 

- Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stavima u trenutku kada je moja bol nemerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumevanja za mene. Treba mi saosaćanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija - poručila je Pišekova tada.

I ONI SU ODUŠEVLJENI KONSTRAKTOM Predstavnici Norveške pružili podršku zdravoj umetnici (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mili

24.06.2022 15:32

Pa neka gdja radi dosta je zivela na tudj racun.