OVO JE PRVA SUPRUGA VOJINA ĆETKOVIĆA Svi su zaboravili na njegov brak sa ovom novinarkom, nestala je iz medija, a evo gde je sada i šta radi
E stock

Vojin Ćetković je već više od 15 godina u ljubavi sa glumicom Slobodom Mićalović. Ipak, malo ko zna da je Vojin, pre Slobode, već jednom bio u bračnoj zajednici i to sa novinarkom Natašom Milovanović.

Ipak, njihov brak nije dugo potrajao, a nakon razvoda od Vojina, Nataša se preselila u Pariz, gde i danas živi, a kad dođe u Beograd druži se sa koleginicom Marijom Kilibardom, ali i s pevačicom Aleksandrom Radović.

Tokom devedesetih godina, Nataša je bila voditeljka na Trećem kanalu RTS-a, a nakon gašenja, prešla je na drugu televiziju, koja je takođe, posle nekoliko godina, ugašena.

Nataša se trudilla da se polako povuče iz medija i da svoj privatni život kako tako sačuva, ali njeno venčanje sa Vojinom Ćetkovićem 2001. godine nije prošlo nezapaženo.

DECA SU JOJ SE BAŠ OBRADOVALA Evo gde je Konstrakta uhvaćena dva dana nakon Evrovizije, pevačici smeta popularnost, a priznaje samo jedno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading