DECA SU JOJ SE BAŠ OBRADOVALA Evo gde je Konstrakta uhvaćena dva dana nakon Evrovizije, pevačici smeta popularnost, a priznaje samo jedno
Foto: Ataimages

Dva dana nakon finala, Konstrakta se vratila u Srbiju i čini se nastavila svoj život onako kako ga je vodila pre pobede na "Beoviziji 2022", nakon koje je doživela ogromnu popularnost, za koju ponavlja da je nije očekivala, a naročito ne u ovolikoj meri.

Naime, komšije su o pevačici imali samo reči hvale, a ona im se sada vratila i prvo što je učinila dan nakon povratka u Srbiju, sela baš u kafić u komšiluku da popije kafu, kao sav normalan svet.

Foto: Alo.rs

 

- Nisu mi se još slegli utisci. Kada sam došla u Srbiju, dočela me je gomila obaveza. Ono što meni sad isplivava kao najbitnije od svega jeste ta podrška koja se desila sa svih strana, možda još i važnije od naših komšija. Mislim da je lep društveni događaj da se desilo to prepoznavanje i ujedinjenje - započinje Konstrakta i da je videla snimak kako su svi gledali zajedno Evroviziju ispred njene zgrade.

- Da, da videla sam. To mi je super. Naš komšiluk je divan. Super su se organizovali i za njih je to jedan divan događaj, da se jedno veče provedu - priznala je Đurićeva.

Foto: Ataimages

 

Pevačica je sada po prvi put otkrila i koliko joj smeta vrtoglava popularnost.

- Smetaju mi situacije kada ja izađem u kafić da popijem kafu na miru, pa se završi tako da ja dajem intervju, mislim da ja nisam sad neki spektakl - priznala je iskreno ona.

Ana je između ostalog otkrila i planove za leto.

- Idu koncerti, bavimo se onim čime se inače bavimo. Ja ne znam koji je spisak svih nastupa koje ćemo imati - dodaje Konstrakta.

Printscreen

 

Đurićeva se dotakla i porodica, a ovom prilikom je otkrila i kako su reagovali njena deca i muž na ceo hajp koji se dešava oko nje.

- Deca su super reagovala na moj povratak. Nisam bila odsutna samo za ovaj put u Torino, ja sam praktično prethodnih dva meseca unazad od jutra do sutra imala obaveze. Mislim da će sada sve to nekako da se slegne i dođe na svoje mesto. Pa, kako deca reaguju, vole sve što se dešava - kaže ona i dodaje: 

- Moj suprug je analitički tip koji nije nikad pratio Evroviziju, sad na ovaj način, a kad uđeš na Evroviziju, to se diže atmosfera, dva meseca pre samog događaja i oni koji su veliki favoriti, tu se prati sve, tu se upliće i politika, pa kladionice, prognoze. Ima tu gomila sadržaja o kojima ranije nisam ništa znala, pa ni on, sad više posmatra te stvari - priznaje Konstrakta.

Ona se takođe osvrnula i na svoj peti plasman na pomenutom takmičenju.

- Možda je prvo mesto bilo preambiciozno, ali smo uspeli da predstavimo jedan mikroprerformans i malo drugačiju pesma, naš cilj je bio da nas prepaznaju i to smo ostvarili - rekla je Konstrakta.

DOŠLA KAMIONOM NA KONCERT Severina iskopirala našu folk zvezdu, komentari samo pljušte

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading