USRED EMISIJE PROČITAO ISAKOVU PORUKU Voditelj otkrio kakve to poruke Šabanović šalje Mladenovićevoj, pevačici bilo neprijatno
Foto: Alo ilustracija

Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović, nakon što su uhvaćeni zajedno, potvrdili su da su dva meseca u vezi.

Naime, pevačica je sada, gostujući u jednoj emisiji, otkrila kako su se upoznali, zašto su skrivali ljubav, ali i da li postoji ljubomore među njima.

- On je prvo došao na moj nastup u Beogradu, tada smo se prvi put upoznali. Posle smo se sreli u Grandovoj emisiji, ali nije bilo varnica, bar ja nisam obraćala pažnju. Kasnije smo se sreli još par puta i eto. Trudili smo se da sakrijemo sve, nismo želeli da našu vezu eksponiramo i da naše pesme i karijeru stavimo u drugi plan zbog toga, gledali smo da našu ljubav što duže sakrijemo, ali eto nije nam pošlo za rukom - rekla je u s osmehom u emisiji "Zvezde Granda Specijal", a znajući koliko je temperamentna, voditelja je zanimalo da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

Printscreen

 

- Nema, imamo maksimalno poverenja jedno u drugog - odgovorila je s osmehom pevačica, što je navelo voditelja da je isprovocira.

- Mogu da zamislim! Ma, da li vi verujete u ovo? Ova ga proverava stalno - obratio se voditelj publici u studiju, ali je Aleksandra odgovorila da je za sad sve ok i da ne bi ništa kvarila.

Printscreen

 

Međutim, nije se nadala da će voditelj Siniša da joj zaviri u telefon i otkuca usred emisije.

- Je l' ti napiše nekad "volim te mali"? - upitao je voditelj, a nakon što je shvatila da joj gleda u telefon, Alekandra ljutito dodala:

- To si sad video! - rekla je Aleksandra postiđeno.

OVO JE SUPRUGA NIKOLE ĐURIČKA Nikada je ne viđamo u javnosti, najveća mu je podrška i vodi glavnu reč u kući

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading