MILE KITIĆ IMA ĆERKU IZ PRVOG BRAKA Elenina sestra živi u Nemačkoj i ne želi da bude deo estrade
Foto: Alo/ilustracija

Mile Kitić, Marta Savić i njihova ćerka Elena predstavljaju popularnu muzičku porodicu, a javnost dugo nije znala da oni vešto skrivaju porodičnu tajnu i Miletov prvi brak. 

Naime, kako se navodi, Mile Kitić, kao vrlo mlad oženio se Bosiljkom sa kojom je dobio ćerku Sanju, a par se razveo 1983. godine. 

- Dolazim ja kući jedno veče, a moja supruga plače. Kaže, Mile ostavio pismo, otišao je od nas. Nije prihvatio što sam ja rekao da muzika ne može da bude zanimanje, da mora na fakultet, pa je pobegao. Imao je jedan hotel, ali Mile nije imao ličnu kartu i zbog toga nije mogao da uzme sobu. Otišao sam kod svog drugara u SUP i kažem mu o čemu se radi i tako se vratio Mile - pričao je folkerov stariji brat Nemanja.

Foto: Alo/ilustracija

 

- Kasnije, on se oženio, dobio ćerkicu Sanju i otišao je kod roditelja u Ameriku. Bilo je njemu fino tamo, ali se vratio, ipak nije to naše područje. Možeš tamo pevati i zaraditi pare, ali nije to to. Bio je tamo jedno vreme sa suprugom Bosom i ćerkom. Vratio se i pridružio se Južnom vetru, koji je tada već bio ozbiljna muzička kuća. Posle je otišao u Beograd - prisetio se Nemanja 2021. godine.

NISAM OČEKIVALA DA ĆU BITI NA PETOM MESTU Konstrakta progovorila o plasmanu, utiscima iz Torina i glasovima žirija

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading