NISAM OČEKIVALA DA ĆU BITI NA PETOM MESTU Konstrakta progovorila o plasmanu, utiscima iz Torina i glasovima žirija (VIDEO)
Foto: Ataimages

 Ana Đurić Konstrakta, sletela je malopre na Aerodrom "Nikola Tesla" gde je dočekana gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a sada je progovorila o utiscima iz Torina, očekivanju, kao i petoj poziciji koju je osvojila na prestižnom takmičenju.

NISAM OČEKIVALA DA ĆU BITI NA PETOM MESTU Konstrakta progovorila o plasmanu, utiscima iz Torina i glasovima žirija (VIDEO)

Foto: Ataimages

 

- Nisam očekivala da ću biti na petom mestu, pogotovo nakon glasova žirija - rekla je iskreno umetnica koja je pesmom "In corpore sano" osvojila srca čitavog sveta.

- Publika nas je iznenadila, bilo je dosta glasova, dobro smo prošli. U avionu je bilo veselo, pili smo šampanjac i jeli tortu, dobili smo najavu i pozdrav iz pilotske kabine. Nisam očekivala ovakvu reakciju, pesma očigledno ima viralni potencijal. U Torinu su izvođači, žene koje su nam davale kafu... svi su znali našu koreografiju. Tokom nastupa sam u jednom trenutku čula više publiku, nego sebe -rekla je Konstrakta i otkrila da je imala tremu :

- Imala sam tremu, kada sam sela na stolicu srce mi je malo ubrzano lupalo, podrška koju smo dobili je neuobičaeno velika. Povezali smo se sa komšijama, to je super bilo. Umetnica sada planira da bude nevidljiva u daljem periodu, želim da se saberem i posvetim drugim stvarima - rekla je pevačica.

Ceo intervju možete pogledati ovde:

Podsetimo, Konstrakta je sinoć osvojila peto mesto na Eurosongu, dobila je prestižnu evrovizijsku nagradu za performans, a u jednom trenutku je bia prva po glasovima publike. Nju su podržale brojne javne ličnosti među kojima su Končita, Marija Šerifović, Novak Đoković, kao i prošlogodišnji pobednik Damiano David.

 

HISTERIJA ISPRED KONSTRAKTINE ZGRADE Evo kako su Anine komšije gledale Evroviziju, ceo Novi Beograd na nogama (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading