BOLJE DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK Maja Nikolić progovorila o najtežim trenucima u životu i otkrila kakav odnos ima sa sinovima
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Maja Nikolić poznata je kao neko ko se ne libi da javno iznese svoje mišljenje na sve životne situacije, a sada je otvoreno progovorila o usponima i padovima sa kojima se susrela. 

- Koji su Vam najlepši, a koji najteži trenuci u životu?

-Najlepši trenuci su rođenja mojih sinova, jer prisustvuješ veličanstvenom čudu prirode, a smrt moje mame mi je najteži trenutak, jer je umrla mlada, sa 59 godina, od raka i svi smo propatili sa njom.

-  Da li Vam je teško to što ste sami odgajali decu?

-To su divna deca i biti mama nije lak poziv, ali je najlepši! Moji sinovi su dobra deca i uvek smo sve, i lepo i ružno, prolazili zajedno. Ne sećam se da su mi zamerali, jer sam uvek tu da ih saslušam i da se dogovaramo zajedno. Uvek sam poštovala njihove stavove, trudila se da ispoštujem njihove želje i bila im vetar u ledja.

BOLJE DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK Maja Nikolić progovorila o najtežim trenucima u životu i otkrila kakav odnos ima sa sinovima

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Da li je istina da ste dizali kredit da biste snimili neke pesme?

- Više puta sam u životu dizala i vraćala kredit za pesme i spotove, jer nikad nisam imala sponzora. Ponosna sam da sam sve sama postigla u životu, uz Boziju pomoc naravno.

 

-Kako komentarišete to što je Erin unuk uhapšen za podvođenje devojka?

- Eru iskreno volim i poštujem i divan je čovek i domaćin. Krivo mi je što se sve to izdešavalo sa njegovim unukom, jer znam da je to šok i za Eru i za sve nas koji ga poznajemo. Tužna situacija, volela bih da mogu da pomognem.

-Da li smatrate da treba da se legalizuje prostitucija u Srbiji?

- Ne smatram da treba da se legalizuje, štaviše smatram da treba da se iskoreni prostitucija u Srbiji, jer država to kažnjava, znači država radi ono što najolje zna. Ti zakoni već postoje, sve to treba iskoreniti da bi naša deca u ovako teškoj kriznoj sitaciji posle korone i ratova bar imali neku budućnost. Druga stvar, prostitucija ne može da bude elitna, to sigurno, bezveze je taj naziv, ko god da je to nazvao elitinim, prljavi zanat. Istovremeno smatram da ne treba kažnjavati samo žene koje se beve prostitucijom već i njihove klijente, da moraju da plate kazne, da ne bude jednosmeran zakon, nego da se kazne i pripadnici tih usluga.

BOLJE DOBAR RAZVOD NEGO LOŠ BRAK Maja Nikolić progovorila o najtežim trenucima u životu i otkrila kakav odnos ima sa sinovima

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Da li mislite da je mlađim pevačima sada lakše nego Vama kada ste počinjali?

-Ne mislim da mlađim kolegama lakše, zato što su teška vremena, naš posao je veom skup, skupi su aražmani, pesme, spotovi, to je veoma veliko ulaganje, vremena su sve gora. Moje vreme ne može da se uporedi sa ovim. Pre je bilo mnogo kvalitetnijih pevača i nije bilo "hiper produkcije", svakakvih žanrova i svakakvih pevača, ali ne mislim da im je sada lakše, svako bira svoj put - da li će imati sponzora ili će poštenim putem doći do svog cilja.

- Da li ste imali neke nepristojne ponude?

- Nikada u životu nisam imala nepristoje ponude, jer kada razgovor krene u nekom smeru koji meni ne odgovara, inače i u privatnom životu, bilo kada, ja imam svoj stav koji vrlo jasno izražavam. Sve zavisi od osobe, da li će dozvoliti da joj neko da takvu ponudu ili ne, ja sam žena koja je potekla sa festivaslih nastupa i nikada nisam davala povoda da u mom okruženju budu ljudi koji bi mi ponudili nešto. Kada osetim da mi nešto ne odgovara, ja to i kažem. Moj stav i moj odbrambeni sistem tako reaguje. Mislim da sve potiče od kućnog vaspitanja i mi sami dozvoljavaimo da nam prilaze sumnjivi likovi ili da budemo okruženi časnim i dobrim ljudima sa kojim radimo.

- Da li se kajate zbog neke odluke u svom životu?

-Ne kajem se ni zbog jedne odluke i svom životu, jer nisam imala bolje u to vreme kada sam bila mlađa. Tako da, zbog svih tih odluka, ja sam danas ovo što jesam i to je bio moj put. Nisam imala bolje izbore da napravim. Svakako se ne bih vraćala u prošlost, jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar, to što sam se razvela stoji iza izreke "Bolje dobar razvod, nego loš brak", ne patim ni zbog jedne svoje odluke, jer sam sve radila od srca i iz ljubavi.

RAZOČARAN SAM, SA ĆERKOM NE RAZGOVARAM Era Ojdanić za Alo! o unuku koji je osuđen za podvođenje devojaka

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading