IVAN JE ĐUBRE KOJE SU PONIŽAVALI KRIMOSI Gavrilović tvrdio da su Eru Ojdanića šišali kriminalci, on mu besno poručuje
Printscreen/Instagram

Iako se mnogi muzičari s osmehom prisećaju devedesetih godina kada su, kako tvrde, na nastupima uzimali najveće bakšiše, pojedini s knedlom u grlu još uvek pamte neprijatnosti koje su tada doživljavali od opasnih momaka.

Upravo takvo iskustvo imao je i Ivan Gavrilović koji je nedavno progovorio o svojim, ali i traumama svojih kolega. On je izneo šokantne tvrdnje i ispričao da je svojevremeno na jednom nastupu bio životno ugrožen kada su mu kriminalci uperili pištolj na čelo, ali i ponizili njegovog starijeg kolegu Eru Ojdanića kojeg su, prema njegovim rečima, ošišali na ćelavo.

Tim povodom pozvali smo Ojdanića koji je žestoko opleo po Ivanu, nazivajući ga lažovom i đubretom.

IVAN JE ĐUBRE KOJE SU PONIŽAVALI KRIMOSI Gavrilović tvrdio da su Eru Ojdanića šišali kriminalci, on mu besno poručuje

Printscreen/Instagram

 

 

- Koga, mene šišali na ćelavo? Pa to što je on ispričao ne može biti čak ni šala jer je glupa. Ne znam postoji li još nešto što će meni ljudi natovariti na leđa da bi sebe istakli? Ivan laže kao pas, to što je on ispričao nikada se nije dogodilo - rekao je na samom početku Era, pa prepričao svoj odnos s opasnim momcima koji su vladali Beogradom devedesetih.


-  Za početak, ja nisam farbao kosu, to je glupost. Nikada nisam imao takve neprijatnosti na nastupima jer su mene kriminalci obožavali. Pokojni Ljuba, Ćenta, Beli... oni su me kao brata doživljavali, poginuli bi za mene. Rado sam pevao na njihovim proslavama, bili su prava gospoda - objasnio je Ojdanić, i otkrio da je njegov mlađi kolega, uprkos popularnosti koju je imao, bio šikaniran na nastupima.

IVAN JE ĐUBRE KOJE SU PONIŽAVALI KRIMOSI Gavrilović tvrdio da su Eru Ojdanića šišali kriminalci, on mu besno poručuje

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Ivan je tada bio jako popularan, tada su svi voleli njegove pesme, i zbog toga su ga angažovali da peva na proslavama, ali on je suštinski smrad. On je veliko đubre, zato su ga maltretirali, a i trebalo je da ga maltretiraju. Gavrilović je ovu priču izmislio jer je oduvek bio ljubomoran na mene i to što me žene mnogo više žele nego njega. Ja sam važio za šmekera i velikog švalera, za njega su mi devojke uvek govorile: „Kakav Ivan, on je skraćen, bez šarma, ti si pravi muškarac“. Od tada datira njegova netrpeljivost prema meni, zbog toga je i izmislio ove laži - zaključio je Era za Alo!.

Pročitajte još: Ovo su prelepe ćerke Mile Jovović: Najstarija je ista majka, a evo zašto sve tri imaju MUŠKA imena

 Nisam imao ni za kiflu

Ojdanić se nedavno za Alo! prisetio teškog odrastanja i nemaštine u kojoj je živeo.

- Otac mi je svaki dan na krišku hleba mazao mast i alevu papriku, nisam imao ni za kiflu. Ostvario sam svoje snove i stekao sam bogatstvo, koje moja porodica troši - rekao je on tada.

PRAVITE SEBI PROBLEME, MENI NE MC Stojana poslao je neočekivanu poruku svim zauzetim ženama koje mu se javljaju (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milenija

21.04.2022 08:40

Ero ne vredite ni jedan. Pokazali ste koste i staste tokom zivota. A ti prestani vise da se hvalis ja pa ja.