ALO! SAZNAJE Otkriveni novi detalji smrti supruga Nikoline Pišek
Printscreen

Vest o iznenadnoj smrti supruga poznate voditeljke Nikoline Pišek i istoričara umetnosti Vidoja Ristovića (44) ne prestaje da privlači pažnju domaćih medija. Ristović je umro u kasnim večernjim časovima u subotu tokom masaže tela, a Hitna pomoć nažalost nije došla na vreme, a kada je stigla, mogla je da konstatuje samo prestanak rada srca.

ALO! SAZNAJE Otkriveni novi detalji smrti supruga Nikoline Pišek

Foto: ATA Images

 

Vidoje se inače, preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Nakon što je izgovorio reči: „Nije mi dobro“, odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo. Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživeo infarkt.

Izvor blizak porodici Ristović-Pišek za Alo! kaže da su svi njihovi prijatelji i članovi uže i šire familije šokirani što su ostali bez sina, supruga, oca i prijatelja, koji je imao ozbiljne planove da svoje životne navike dovede u red.

- Vidoje je bio izuzetno uspešan čovek, ali čini se da je specifičan ritam putovanja i rada uzeo danak - počinje izvor, i dodaje:

-Trgovao je umetninama i mnogo je putovao po Evropi. Relacija Beograd-Zagreb-Beograd za njega i njegovu porodicu je bila skoro svakodnevna ruta. Bio je veliki hedonista, voleo je da uživa u hrani i piću i uprkos višku kilograma, koji je istina bio primetan, ništa nije upućivalo na to da bi moglo da dođe do ovakvog ishoda. Holesterol i pritisak su mu s vremena na vreme bili povišeni, ali govorio je da se kontrolisao i da nema razloga za brigu. Uz ekskluzivna pića u kojima je uživao voleo je da zapali i tompus. Redovno je odlazio na masaže i u spa centre jer je izuzetno voleo takav vid opuštanja. Planirao je da ovog proleća krene da dijetu i detoksikaciju organizma. Bio je rešen u nameri da svoje telo i zdravlje dovede u red, ali i sami vidite šta se desilo.

ALO! SAZNAJE Otkriveni novi detalji smrti supruga Nikoline Pišek

Foto: ATA Images

 

Izvor navodi da je Vidoje bio izuzetno duhovit i da se često šalio na račun svojih pokušaja da skine kilograme.

- Svake godine na proleće imao je duhovite opaske na račun kako svoje tako i naše kilaže. Govorio je da pred leto svi treba da idu na dijetu, i taman kada je ove godine ozbiljno rešio, smrt ga je nažalost prekinula u toj nameri - završava izvor za Alo!.

Glumica i voditeljka Nikolina Pišek nije boravila u Beogradu kad je Vidoje preminuo. Kako su živeli na relaciji Beograd-Zagreb, Nikolina ovaj put u trenutku njegove smrti nalazila u hrvatskoj prestonici. Kada je saznala od policije i najbližih, odmah se spakovala i krenula ka srpskom glavnom gradu.

Nikolina se, vidno potresena, drhtavim glasom oglasila za Alo! povodom smrti svog supruga.

- Grozno se osećam i jedva pričam. Još uvek nije bilo obdukcije, o uzroku smrti znam isto koliko i vi. Jako mi je teško, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živela ranije. Ne bih više komentarisala ovu situaciju, hvala vam na razumevanju - rekla je Nikolina.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i toksikološko veštačenje tela Vidoja Ristovića, čija je smrt prekjuče prijavljena dežurnom zameniku tužioca. Uzrok smrti kao i vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

TRI SATA NISU MOGLI DA GA ODVOJE OD MRTVOG SINA Ovako je Miša reagovao kada su ga pozvali da vidi Vidoja , slomio se

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading