Vidoje
Foto: Printscreen/Printscreen

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, izuzetno teško je podneo vest o tome da je njegov sin jedinac Vidoje Ristović iznenada preminuo. Kako se saznaje, čuveni beogradski antikvar i trgovac umetninama prvi je dobio najstrašnije vesti koje jedan roditelj može da dobije.

Čim je saznao za tragediju, on se uputio ka mestu gde je njegov sin izdahnuo, a kako navodi naš izvor s lica mesta, kad je video Vidojevo telo, doživeo je nervni slom.

Vidoje Ristović sa Nikolinom

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

- Miša Grof je došao posle nekih desetak minuta nakon što mu je javljeno da mu je sin preminuo. Kad je video Vidojevo telo, počeo je da kuka i zapomaže na sav glas. Jako mu je bilo teško, sav se slomio u trenutku. Potresna scena. U međuvremenu je došla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt, tako da nisu ni pokušali reanimaciju. Ljudi iz Hitne su pokušavali da ga smire i da mu pomognu da dođe k sebi, ali nije vredelo. Čak tri sata nisu mogli da ga odvoje od Vidojevog tela. Sve vreme ga je mazio, ljubio i plakao na sav glas. Kad su nekako uspeli da ga odvoje i da odvezu telo, Miša je otišao u svoj stan - priča izvor, pa nastavlja:

- Tek kad se vratio u stan, sve ga je stiglo. Tada je opet doživeo nervni slom. Ni sa kim nije hteo da razgovora, odmah se zaključao u svoju sobu, iz koje nije izlazio ceo dan u nedelju. Nije hteo ni da jede ni da pije ništa, isključio je i telefon. Svi su se jako zabrinuli za njega - završava naš izvor.

TRI SATA NISU MOGLI DA GA ODVOJE OD MRTVOG SINA Ovako je Miša reagovao kada su ga pozvali da vidi Vidoja , slomio se

Printscreen

 

Kad je malo došao k sebi, on se u ponedeljak pre podne uputio u stan svog sina Vidoja na Vračaru, gde je došao neposredno nakon što je njegova snaja Nikolina stigla iz Zagreba.

Iako je i dalje jako potresen sinovljevom smrću i jedva govori, on je ljubazno izjavio da je još u šoku i da se oseća užasno.

- Užasno sam, kako mogu da budem? U šoku sam - jedva je izustio Miša Grof.

DOŠLA DA PODRŽI KOLEGINICU POD TEMPERATUROM Edita Aradinović pojavila se u provokativnom izdanju na koncertu Marije Šerifović

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading