SREĆNA SAM I ISPUNJENA Anastasija prvi put u javnosti nakon vesti da je zaljubljena, a evo i šta kaže o vezi da fudbalerom (VIDEO)
Ataimages

Nedavno je u medijima odjeknula vest da je mlada pevačica Anastasija Ražnatović, dva meseca nakon raskida petogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem otpočela vezu sa Nemanjom Gudeljom, srpskim reprezentativcem i fudbalerom Sevilje.

Naime, ona ga podržava u njegovoj karijeri, te je često u Španiji, gde sa njim provodi vreme, a kako su mediji saznali, upoznala je i njegovu porodicu sa kojom se odlično slaže.

Sada se Anastasija nalazi u Beogradu i ovo je njeno prvo pojavljivanje u javnosti od kako se saznalo za njenu novu ljubav.

Pročitajte još: Ko je pokojni suprug Nikoline Pišek? Ovaj bogati Srbin je bio bivši dečko SRPSKE popularne glumice kojoj je slomio srce

Na pitanje vezano za njenog dečka Nemanju, kratko je odgovorila: 

SREĆNA SAM I ISPUNJENA Anastasija prvi put u javnosti nakon vesti da je zaljubljena, a evo i šta kaže o vezi da fudbalerom (VIDEO)

Foto: Alo.rs

 

- Možete videti po meni, po mom osmehu i po energiji kojom isijavam da je sve kako treba, da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena - priznala je Anastasija.

U videu ispod možete pogledati ceo intervju.

GOCA BOŽINOVKSA PROŠETALA UNUKA Ponosna baka se ne odvaja od unuka, a otkrila i kako joj je bilo na slavi u Titelu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sveto

08.05.2022 19:58

I taj će samo da je izgostira a ona je sa njim samo tbog para . Srarleta ko starleta.

Vex

08.05.2022 21:31

Zestoko istripovana da je poznata,vidjena,slavna,da ima zanimanje,da je femme fatale!

Molder

25.05.2022 19:18

Znaju fudbaleri tako da ispune neciji zivot,poznati su kao veoma intelligentni i harizmaticni ljudi,duhoviti i naprosto-savrseni!!Da smo svi pa makar i upola kao oni,gde bi nam bio kraj!