OPROŠTAJNA TURNEJA Hurricane razvaljuju, oduvale sve diskoteke (VIDEO)
Promo Eurovision

Nakon što je prošle nedelje objavljeno da grupa Hurricane ide na oproštajnu turneju budući da devojkama ističe ugovor u decembru, stanje na terenu postalo je i te kako dramatično!

Inače, cela letnja turneja potpuno je rasprodata, a devojke samo rade i trljaju ruke! Iako se pojavila informacija da one zarađuju samo po 300 evra jer se Ksenija na tu temu našalila, pa su pojedini mediji iskoristili njenu šalu, istina je potpuno drugačija!

Pročitajte još: Da li su se RIJANA i ASAP ROKI VENČALI? Sve je otkriveno, stavljena je tačka na TRAČEVE o varanju i raskidu ovog para

Naime, svaka od njih zarađivala je po nastupu između 1.000 i 1.500 evra, tvrde dobro upućeni izvori koji sarađuju sa Hurricane.

OPROŠTAJNA TURNEJA Hurricane razvaljuju, oduvale sve diskoteke (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

Inače, devojke imaju svoje planove nakon isteka ugovora, ali nije isključena ni mogućnost da se one, nakon što se odmore i posvete privatnim životima za koje ovih pet godina nisu imale vremena, ponovo okupe.

Podsećamo i to da su devojke iz grupe humanitarnoj organizaciji Novak Đoković uplatile preko dva miliona dinara sredstava koje je fondacija usmerila onima kojima su sredstva najpotrebnija. Takođe naglašavamo da će devojke nastaviti svakodnevno da nastupaju jer je interesovanje ogromno, a kako se zabavljaju u privatnom životu i šta rade na turneji, imaćete prilike da vidite u narednim danima.

Među njima trima nema nikakvih problema kako se u pojedinim medijima piše, naprotiv. Devojke se fantastično slažu i međusobno se poštuju!

OPROŠTAJNA TURNEJA Hurricane razvaljuju, oduvale sve diskoteke (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Svakako, slobodno vreme koriste da se druže i sa anonimnim prijateljima, pa možda zato nekima deluje da se njih tri ne druže mimo posla što nema veze sa istinom.

Nakon isteka ugovora, Ksenija će se udati, Sanja će se posvetiti poslu u studiju, a Ivana pokreće privatni biznis. Oproštajna turneja traje do kraja novembra, a već je skoro svaki nastup rasprodat.

SALE SE PRE MENE NAŽIVEO I PROŽIVEO Suzana Jovanović nikad iskrenije o braku sa Popovićem, pa se dotakla i svoje karijere

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading