URAGANKE SU JEDVA ČEKALE DA SE RASTANU Alo! otkriva detalje raspada popularnog ženskog sastava
EPA Robin Van Lonkhuijsen

Kada se tek pojavio na domaćoj sceni, ženski sastav „Harikejn“ izazvao je veliko interesovanje publike, a Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić stekle su veliku popularnost. Međutim, mnogi su pričali da posle pesme „Favorito“ nisu uspele da naprave hit, a nakon učešća na Evroviziji, njihova karijera nije bila ista.  

URAGANKE SU JEDVA ČEKALE DA SE RASTANU Alo! otkriva detalje raspada popularnog ženskog sastava

EPA Robin Van Lonkhuijsen

 

I dok se mesecima šuškalo da u ženskom triu nešto ne funkcioniše, te da će se rastati, atraktivne pevačice negirale su te navode, a nedavno su u zvaničnom saopštenju priznale da je došlo vreme da svaka nastavi svojim putem. Sada je za Alo! izvor blizak Uragankama otkrio šta se zapravo dogodilo u njihovom bendu i zbog čega je došlo do raspada.  

- Ivana, Sanja i Ksenija su totalno različite po prirodi. U početku, to im nije smetalo jer su imale isti cilj, da se probiju na estradi i ostvare muzički uspeh. Iako su najpre mislile da je dobro da svaka bude svoja i ostavi pečat u grupi, nakon nekog vremena, njihove razlike počele su da izlaze na površinu - rekao nam je izvor koji je želeo da ostane anoniman, i otkio da je stanje u bendu mesecima unazad nepodnošljivo.  

URAGANKE SU JEDVA ČEKALE DA SE RASTANU Alo! otkriva detalje raspada popularnog ženskog sastava

MasanoriJošida/Alo!

 

- Dolazi do čestih razmirica, svaka ima drugačiji stil, ali i muzički pravac. Svaka ima drugačiju viziju u  kom pravcu treba da nastavljaju  karijeru, koju pesmu da snime, koji žanr da otpevaju... Sve žele drugačije. Njihov tim je pokušavao da balansira, da nalazi kompromis, ali na kraju nisu uspeli. Njihova zajednička energija više nije bila ista, to se prenosilo na publiku, i na uspehe njihovih pesama. Zbog toga su odlučile da se raziđu po isteku ugovora. Bukvalno su jedva čekale da do toga dođe - zaključio je izvor.  

AUTOMOBIL JE UDARIO DIREKTNO U NAS, MOGLI SMO DA POGINEMO Miloš Bojanić otkrio detalje druženja sa Šijanom i surčinskim klanom

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading