angelina
Foto: Printscreen/Foto: Vladimir Marković

Mlada pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina, na muzičkoj sceni je već tri godine i ima brojnu publiku, koja sada željno iščekuje njen novi album.

Naime, Angelina je većinu pesama napisala dok je bila na odmoru na Zanzibaru i sada je otkrila da planira da se u dogledno vreme preseli baš na ovo egzotično ostrvo, gde će napraviti i mini studio.

PAKUJE KOFERE I NAPUŠTA SRBIJU Poznata pevačica presekla, odluka je definitivna

Foto: Vladimir Marković

 

Sigurno ću se u jednom momentu preseliti, kada sve obavim što treba, rešila sam da napravim mini studio tamo i neku kolibicu, ne treba mi mnogo, gajbica na plaži. Našla sam mesto svog života. Nisam našla momka tamo, samo sam uživala u pogledu na more, sama sa sobom, pisala pesme, baš mi je trebalo to i prijalo, super sam se odmorila - započela je Angelina, koja je zatim najavila da će album izaći na leto:

PAKUJE KOFERE I NAPUŠTA SRBIJU Poznata pevačica presekla, odluka je definitivna

Foto: Alo/ilustracija

 

- Izbacivaću verovatno pesmu po pesmu jer danas nema smisla izbaciti sve odjednom, neki mogu to da urade, ali ja mislim da za mene to nije baš najpametnije rešenje, izbacivaću ili pesmu po pesmu, ili dve po dve... Prva će već biti u junu - istakla je pevačica na takmičenju “Beogradsko proleće”.

OVAKO SE SLAVI ĐURĐEVDAN U DOMU RODIĆA Porodice na okupu, Goca Božinovska stigla među prvima, a tu je i ona

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Marina

07.05.2022 02:14

Neka ti je srećno u Zanzibara. Ne znam tačno kojoj ćeš to publici baš mnogo nedostajati ali ko zna, možda tamo i napraviš neku karijeru. Ovde dolaze nove kao plima, pa ne računaj mnogo na ovdašnji uspeh.