OVAKO SE SLAVI ĐURĐEVDAN U DOMU RODIĆA Porodice na okupu, Goca Božinovska stigla među prvima, a tu je i ona (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo.rs

Porodica Rodić danas proslavlja Đurđevdan u svojoj porodičnoj kući u Titelu, a na krsnu slavu je došla Goca Božinovska sa sinom Mirkom Šijanom i snajkom Bojanom Rodić.

Naime, pevačica je iz Surčina stigla u Titel sa sinom i snajkom, a Goca je izabrala crnu odevnu kombinaciju. Na sebi je imala uske pantalone koje su istakle njenu pozadinu, a obula je i visoke potpetice.

OVAKO SE SLAVI ĐURĐEVDAN U DOMU RODIĆA Porodice na okupu, Goca Božinovska stigla među prvima, a tu je i ona (FOTO/VIDEO)

Printscreen

 

Bojana Rodić je takođe istakla svoju liniju, a celu kombinaciju je upotpunila mint jaknicom.

Goca

E stock

 

Mirkov i Bojanin sin, Zoran, nije bio sa njima jer su ga roditelji nešto ranije ostavili kod bake i deke u Titelu, te ih je i on dočekao.

Bogdana je takođe bila prisutna sa svojim suprugom Veljkom, a tome u prilog svedoči i snimak koji je Bojana objavila na društvenoj mreži Instagram.

TOP BEZ BRUSA I IZVAJANA FIGURA Prvi snimak Bogdane Ražnatović nakon dužeg perioda, u naručju drži malenog Željka i izgleda bolje nego ikada

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading