KONSTRAKTA VEŽBALA PO PET SATI BEZ PAUZE Evo kako su tekle pripreme za Evroviziju, ova pevačica otkrila sve detalje
Printscreen/Twitter/EurovisionSongContest

Naša predstavnica na "Evroviziji", Ana Đurić Konstrakta nastupiće u drugoj popufinalnoj večeri u Torinu sa pesmom "In corpore sano".

Pevačica Leontina Vukomanović dala je svoje prognoze kada je u pitanju Konstraktin plasman na "Evroviziji", a otkrila je i kako su tekle pripreme za ovo muzičko takmičenje.

KONSTRAKTA VEŽBALA PO PET SATI BEZ PAUZE Evo kako su tekle pripreme za Evroviziju, ova pevačica otkrila sve detalje

Foto: PrntScrn

 

- Što se tiče mog evrovizijskog iskustva, prvo sam učestvovala pre 31 godinu kao prateći vokal, potom sam 92 godine bila i kompozitor. Prvi put kada sam iskusila čari odlaska na Evroviziju bilo je sa Željkom Joksimovićem i pesmom Lane moje, čiji sam bila autor, a potom i sa Bojanom Stamenov 2015. Mene je Konstraktina pesma kao i ceo taj koncept oduševio. Nisam očekivala njenu pobedu, mislila sam da će njenu poruku razumeti par nas koji vole nešto avangardno. Šta god da ja sad budem prognozirala, jedno je sigurno, a to je da ćemo proći u finale - kaže Leontina.

Pročitajte još: Tajna SAVRŠENOG izgleda Emine Jahović vrlo je JEDNOSTAVNA: Nalazi se u ČAŠI zelenog smutija

Na pitanje kako su tekle pripreme pre odlazak na Evroviziju, Leontina kaže da je Konstrakta vežbala i po pet sati bez pauze.

- Ana je vredno vežbala i pripremala se za odlazak na Evroviziju. Kad krenu probe to je jedno umaranje i rutina koja mora da se postigne. Ana je bila u stanju da vežba pet sati bez prestanka u najsitniji detalj. Ana je perfekcionista, gledala je čak i peškire da li stoje ravno kako treba ili su se izvrnuli. Par puta kada smo se videle, moj savet joj je bio da izdrži energetski u Torino te dosadne probe. To je nebrojano proba, svaki dan su neke probe. Izađete iz hotela ujutru i non stop ste u hali do uveče, ne postoji prazan hod. Ana ima dosta strpljenja i strašno je stabilna, ja sam bila iznenađena koliko ona strpljenja ima zapravo - ispričala je Leontina.

KONSTRAKTA VEŽBALA PO PET SATI BEZ PAUZE Evo kako su tekle pripreme za Evroviziju, ova pevačica otkrila sve detalje

Foto: Dejan Briza

 

OVO JE SIN SEKE SABLIĆ Nikada ga ne viđamo u javnosti, a zanimanje koje je izabrao učinilo je glumicu nikad ponosnijom (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading