KONSTRAKTA ZAVRŠILA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI Takmičar u kvizu "Potera" šokirao odgovorom, oglasio se lovac i izgovorio reči koje će sve oduševiti (VIDEO)
Printscreen

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evoviziji koja se održava u Italiji u Torunu, Ana Đurić Konstrakta završila je u hrvatskom kvizu "Potera", a emisija je izazvalo opšte interesovanje širom regiona.

Naime, takmičar je pogrešio odgovor na postavljeno pitanje šta Konstrakta nema, a Morana Zibar, koja je tragač u ovom kvizu, otkrila je koliko je oduševljena Konstraktom:

- Ja sam potpuno zaluđena Konstraktom, obožavam te Konstrakta ako ovo gledaš, iako znam da imaš pametnija posla, sad će Evrovizija na kojoj ćeš pobediti - uzviknula je oduševljena našom predstavnicom na prestižnom takmičenju.

Podsetimo, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta nedavno je otputovala u Torino gde će 12. maja nastupiti na Evroviziji.

OBJAVILA NJENE RANE RADOVE Tamara Đurić nastavlja da urniše Kaću Živković, starleta uporedila pevačicu sa Jovankom Redžepović, a tu nije kraj 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading