TAMARA ĐURIĆ UDARA NA ESTRADU Starleta žestoko potkačila pevačice, Kaću Živković uporedila sa Macom Diskrecijom
Foto: Alo/ilustracija

Izjava pevačice Katarine Živković, u kojoj je starlete nazvala prostitukama koje se kriju iza javnih zanimanja, bila je kap koja je prelila čašu da se oglasi i Tamara Đurić, a onda je sve počelo.

Naime, starleta je istakla da je pevačica zapravo sirotinjsko zvanje i da je biti starleta izuzetno bitnije od toga da se bude pevačica.

TAMARA ĐURIĆ UDARA NA ESTRADU Starleta žestoko potkačila pevačice, Kaću Živković uporedila sa Macom Diskrecijom

Printscreen

 

- U Srbiji uglavnom budale pričaju. Kažu obično pusti budalu, ali ja se i budalama obratim. Da ih odučim od tog budalizma. Rekla je starlete, a mene zovu starleta pa sam se tako osetila prozvanom. Kao što je ja nikad ne bi globalizovala i rekla da su sve pevačice prostitutke ili da su onakve ili ovakve. Ne bih puno pričala na tu temu i zbog nje će koletelarna šteta biti neke pevačice koje ja izuzetno cenim i poštujem. Pevačice su u nekom nepotrebnom tripu da su velike zvezde i da su mnogo bitne. Pevačice su zapravo zabavljačice. Starleta je mnogo veće zvanje nego pevačica. Šta je pevačica, žena koja na bini igra i peva dok mi slušamo i pijemo piće. Pevačice su tako sirotinjsko zvanje. Ne znam otkud to pevačice su bitne, a starlete nebitne. Starlete su izuzetno bitnije od pevačica - rekla je starleta, a potom se osvrnula na pevačicu Katarinu Živković koju je uporedila sa Macom Diskrecijom.

TAMARA ĐURIĆ UDARA NA ESTRADU Starleta žestoko potkačila pevačice, Kaću Živković uporedila sa Macom Diskrecijom

Foto: Alo.rs

 

- Jedina razlika između starlete Mace Diskrecije i pevačice Katarine Živković je ta što Katarina malkice bolje peva. Obe su bile u rijalitiju i obe su pokazivale prljav veš - rekla je starleta.

Starleta je nakon toga navela šta zapravo znači biti starleta.

- Pevačica je žena koja drži mikrofon na bini i zabavlja masu. Starleta je multimedijalna ličnost, tu su njen izgled i onim čime se ističe. Ja sam se istakla i kao pevačica i kao voditeljka. Pronalazim se uvek na naslovnim stranama i bitnim događajima - rekla je starleta.

ZORANNAH PRED BANKROTOM? Blogerki klijenti otkazuju ugovore, niko neće da sarađuje sa njom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dr

04.05.2022 15:58

Djurićka uporedjuje nekog sa Macom diskrecijom , a ona gora triput od diskrecije ! O BOŽE DRAGI , šta čovek više neće da čuje ? !