LJUBAVNICE SU ISTO KU*VE Tamara Đurić nikad brutalnije odgovorila Katarini: Ona je rasturačica porodica
Printscreen

Rat starlete Tamare Đurić i pevačice Katarine Živković ne jenjava. Prvo je katarina Živković isprozivala starlete, a onda joj je Đurićeva žestoko odgovorila.

Posle toga, Katarina je poručila:

LJUBAVNICE SU ISTO KU*VE Tamara Đurić nikad brutalnije odgovorila Katarini: Ona je rasturačica porodica

Foto: Printscreen/instagram

 

- Drago mi je što se tako velika estradna umetnica razume u moju karijeru i interesantno je što se našla prozvana, opstepoznati Kirbi usisivač, Majkl Džekson iz Montekarla. Istina boli - rekla je Katarina.

Pročitajte još: Afera sa Bilom Klintonom joj je OBELEŽILA život: Zvali su je "DEBELA LJUBAVNICA", pre 20 godina su je ismevali, danas je Monika NEPREPOZNATLJIVA

Tamara se sada oglasila i žestoko odgovorila pevačici:

- Šta očekivati od jedne neobrazovane Zvezde Granda iz Leskovca kojoj kosa i dalje nije izvetrila od kafana, dima i roštilja. Kad je ispala iz leskovačkog voza nije kao tamošnje devojke pokazala moral i kulturu unutrašnjosti, nego je i danas najobičnija ljubavnica. Umesto da osnuje porodicu ona rastura tuđe. Pevaljki u poznim godinama toplo preporučujem da se ostvari i pronađe sebe u nekim lepšim stvarima, ne samo u čaši - rekla je Tamara.

- Počnimo stvari da zovemo pravim imenima. Zvede zvedama, kurve ku***ma, starlete starletama, pevačice pevačicama, ljubavnice ku***ma. Poruku za nju koju može da razume sa 8 razreda škole i njenog podneblja je "Drži se kravo svoje livade", tako će me jedino razumeti - rekla je Đurićeva u svom stilu.

LJUBAVNICE SU ISTO KU*VE Tamara Đurić nikad brutalnije odgovorila Katarini: Ona je rasturačica porodica

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pronašla sam se u njenoj izvavi da su starlete prostitutke, a ja mislim da su prostitutke babadevojke koje spavaju sa oženjenim muskarcima. I recite joj konačno da plava senka sa crvenim karminom može da se kombinuje samo za maskembal ili kada je pijačni dan i sabor ili vašar u njenom selu - zaključila je Tamara.

Da podsetimo, prvo je Živkovićeva dala svoj sud o aktuelnoj aferi "Elitna prostitucija", nakon što su se imena određenih poznatih dama našla u centru skandala.

- Ne mogu da budem iznenađena navodima da su pojedine "javne dame" prostitutke jer o istim tim imenima čitamo iz godine u godinu, to se ponavlja. I svaki put te devojke su kao šokirane i kako to njima da se desi... Pored toga, u isti koš se stavljaju prave pevačice i kvazipevačice, iskreno, to nije okej, to osuđujem i nervira me. Podržavam te rijaliti-zvezde koje postanu pevačice samo ako su stvarno talentovane i ako im hvatanje za mikrofon nije paravan za prostituciju - kao iz topa govori pevačica i dodaje:

- Ja sam za to da se prostitucija legalizuje i da se ženama omogući da rade ono što najbolje znaju i lepo da plate porez državi. Stvarno sam veliki protivnik što se pojedine starlete predstavljaju kao estradne ličnosti. Ne, one su prostitutke. Prostitutke nisu nikako pevačice, ni voditeljke, i baš bih da se tu znaju neke stvari - objasnila je.

Pevačica je tada kroz ciničan osmeh objašnjavala da je za nju termin elitna prostitucija, koji se sve češće može čuti, zapravo neispravan.

LJUBAVNICE SU ISTO KU*VE Tamara Đurić nikad brutalnije odgovorila Katarini: Ona je rasturačica porodica

Foto: Dejan Briza

 

- Čudi me i to što se prostitutke zovu elitne. Prostitucija nikako ne može biti elitna, elitni mogu biti samo klijenti - rekla je Katarina i osvrnula se na spisak devojaka koji je nedavno isplivao u javnost:

- Ove koje su na tom famoznom spisku su se ili povukle i ne oglašavaju se ili bukvalno ne silaze sa televizija i iz emisija. Tu negativnu reklamu koriste da bi se naplatile još više. Kad bismo legalizovali prostituciju, tim ženama bismo dali odrešene ruke da rade to što im je profesija, a ne ovako. Stvari treba da se nazovu pravim imenom, zato što smo sve koje se bavimo javnim poslom ugrožene. Realno, prostitucije ima u svim sferama, ne samo među estradom, ali su najviše ugrožene pripadnice estrade - rekla je Katarina.

LJUBAVNICE SU ISTO KU*VE Tamara Đurić nikad brutalnije odgovorila Katarini: Ona je rasturačica porodica

Foto: Alo.rs

 

Nakon ove njene izjave oglasila se starleta Tamara Đurić.

- Kada je završila roštiljijadu u Leskovcu došla je u Beograd u Zvezde Granda i završila na dvanaestom mestu. Pošto su joj otišle glasne žice od alkohola nema šta drugo da radi nego da pljuje žene. Zapravo, ona je starleta koja riče kao prase pred klanje. Jedinu pametnu stvar koju je Sanja Marinković uradila jeste to što je vratila na mesto leskovačku dvanaestoplasiranu Zvezdu Granda. Neka ponovo obnovi karijeru u Zvezdama Granda možda se bolje plasira ali da pre roga ne konzumira najeftiniji alkohol od 60 odsto - rekla je Tamara.

JEREMIĆKA NAJAVILA INTERVJU S PUTINOM Jovana je već odlučila šta će ga pitati, ali i šta će mu pokloniti: Kad me bude video ostaće bez teksta

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
ja

03.05.2022 16:58

Kad K..va na K...vu udari to je najgore🤣🤣🤣🤣Konkurencija sine🤣🤣🤣🤣

Mitra

03.05.2022 18:17

Sve je isto ,tako se kaže iste poslove obavljaju samo jedno je lepše ime pa kako god

Nena

03.05.2022 19:53

Dobro i Tamara godinama sa oženjenim mafijašem koji se zove kao ona testenina, ni ona nije baš čista da druge proziva, jedino je tačno da Kači glas baš nije kako treba , bila sam na jednom veselju dosta škripi i kad tad će morati taj problem da reši i da popije koju više popije, ali da se vucara i menja partnere za nju to nisam čula nikada...

Sanja

03.05.2022 23:05

A gde bese ova iz Smederevsku palanku.Tamara prezali zeno Baneta,sto nikad nije bio tvoj.Bese sa Katarinom davno,sad je tudj covek.