JEDAN DOGAĐAJ JE PRESUDIO Otkriven razlog raspada grupe Hurricane, iznenadna vest sve šokirala
Printskreen/Youtube

Devojke iz popularne grupe "Hurricane" će uskoro početi solo karijeru, budući da će ova grupa u septembru doživeti raspad.

Već neko vreme se spekuliše o raspadu popularnih Uraganki, a sada je i obelodanjeno da nisu sve samo spekulacije već tačna informacija.

Kako za "Blic" otkriva izvor blizak grupi, bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo i desiti.

- Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi - rekao je izvor.

Pročitajte još: Najbizarnija svađa u istoriji srpskog glumišta: Zbog OVOGA su Seka Sablić i Bora Todorović bili u svađi 30 godina

JEDAN DOGAĐAJ JE PRESUDIO Otkriven razlog raspada grupe Hurricane, iznenadna vest sve šokirala

Foto: Alo.rs

 

Grupa "Hurricane" koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević odradiće letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti.

- Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri - tvrdi izvor.

Podsetimo, već mesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pevačicama postoji netrpeljivost, te da primećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htele da komentarišu, ali je sumnje podgrejala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica.

JAKOV ODABRAO SVOJ BUDUĆI POSAO? Sekin i Veljkov sin oduševio milione ljudi na jutjubu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
sasa

04.05.2022 09:33

nisu mi se nesto ni svidjale . ministarke bile bolje.