DOKAZ DA SU JOŠ UVEK U LJUBAVI? Darko Lazić i Barbara Bobak nakon raskida komuniciraju na ovaj način, isplivalo sve? (FOTO)
Printscreen

Instagram profili Barbare BobakDarka Lazića poslednjih dana su pod posebnom lupom javnosti, a ono što je svima promaklo jeste da se njih dvoje još uvek prate na ovoj društvenoj mreži.

Nakon što je Darko uhapšen zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika, javnost je saznala i za raskid ovog popularnog pevača sa njegovom verenicom i koleginicom Barbarom. Dok je Lazić boravio u pritvoru, Bobakova je otkrila da je njihovom emotivnom odnosu došao kraj, kao i da nije iznenađena što je njenom bivšem pronađen kokain u krvi.

Foto: Printscreen/instagram

 

Darko se nakon puštanja na slobodu nekoliko puta oglašavao za medije, ali nije spominjao i komentarisao raskid, već se posvetio pravdanju svog neodgovornog postupka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Njegove izjave bazirale su se na to da mu je bilo teško zbog raskida, te da je iz tog razloga malo više popio, a jedino opravdanje za drogu koja mu je pronađena u krvi Lazić je pokušao da nađe u tome da optuži nekog da mu je sipao kokain u piće.

Nakon nastupa koji je imao u Cirihu, Darko je krenuo u svoj rodni Brestač. Vozeći se na suvozačevom mestu, on je pojačao pesmu od kolege Saše Matića "Prejako", a baš to je mnogobrojne pevačeve pratioce nateralo da pomisle da on još uvek pati za bivšom devojkom. Darko je u toku dana objavio nekoliko Instagram storija, a jedan od njih je takođe bio iz automobila u kom se čula pesma Baje Malog Knindže " Bivša ljubavi". Lazić je pevušio i nekoliko puta uzdahnuo dok se numera čula.

Foto: Printscreen/instagram

 

Čini se da je Barbara videla te pevačeve objave, pa je odlučla da odgovori tako što je i ona snimila video i objavila ga na ovoj društvenoj mreži. Bobakova je bila u prirodi za prvomajske praznike, a u jednom trenutku čula se pesma za koju je Peđa Vujić snimio kaver "Hej Nina, Nina".

Pročitajte još: Na ovoj fotografiji je bio Titov PIONIR: Popularni pevač danas ima BLISTAVU KARIJERU i u braku je sa svojom KOLEGINICOM

Foto: Printscreen/instagram

 

Vidno utučena, pevačica se snimala dok se ta pesma čula u pozadini, a ako je sudeći po njenoj objavi najviše ju je pogodio deo pesme "Nikad više mi pod istim krovom".

DECENIJA IMA 20 GODINA, A VEK 12 Maca Diskrecija se izblamirala u kvizu kao nikada do sad, reakcija voditelja će vas šokirati

Komentari (0)

Loading