NAKON SKANDALA STIGAO U RODNO MESTO Darko Lazić ne skida osmeh sa lica, a evo i ko mu pravi društvo (FOTO)
Foto: Alo.rs

Pevač Darko Lazić našao se u centru skandala kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola, a sada je objavio snimak iz rodnog Brestača.

Lazić je imao nastup u Cirihu odakle se i oglasio, a sada je stigao u Brestač, pa je na svom Instagram profilu pokazao kako uživa.

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Lazić je snimao baku koja nije bila raspoložena za snimanje, pokazao je deo dvorišta porodične kuće, a osmeh nije skidao sa lica.

Pročitaje još: Potresna ispovest poznate GLUMICE: Sina mi zlostavljaju jer nosi HALJINE, moje dete pati!

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Darko Lazić je zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.

TO JE KRST KOJI SAM MORAO DA NOSIM Pevač nikad iskrenije o teškom detinjstvu, pa priznao šta mu je najviše nedostajalo

Komentari (2)

Loading
Zoran

01.05.2022 22:57

Čega se pametan čovek stidi glupani se ponose. Pametan i makar imalo vaspitan čovek bi se zavukao u mišiju rupu, a on se cereka! Šta je za njaga novčana kazna od 210.000 dinara!!! Pravac zatvor i da mu se saberu svi prekršaji pa nekoliko godinica u zatvor!

Goran

02.05.2022 12:06

Estradni umetnik dati mu nacionalnu penziju