KOLIKO KOŠTAŠ POSLE TEZGE? Goca Božinovska otkrila da je imala nepristojne ponude, pa progovorila o elitnoj prostituciji
E-stock

 Goca Božinovska poznata je kao neko ko otvoreno priča o svim temama, a sada je dotakla afere elitne prostitucije koja je uzdrmala estradu. 

Mediji su svojevremeno preneli i da je njen kolega, Đani, uhvaćen sa jednom od devojaka iz kataloga, a pevačica je sada rekla koliko je upućena  u Đanijeve sklonosti za korišćenje seksualnih usluga od prostitutki-

- Koliko godina ga znam nikad nisam videla da on voda neke ribe, ma kakvi. On poštuje svoju porodicu, on se samo šali i lupeta. Slađa uživa pored njega. Ti što pričaju da rade svašta, ti ne rade ništa a ovi što ćute su najopasniji. Ako je Đaniju tu mikrofon i piće on i ne primeti ženski rod. Rekla bih ti ja da je drugačije.

Pevačica je istakla da prostitucije na estradi ima oduvek, pa je ispričala neprijatnu situaciju koju  je i sama doživela kada je jedan gazda želeo da joj plati seksualne usluge.

Preporučujemo:

Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

- Uvek je to bilo prisutno, mi kolege smo znali između sebe šta se dešava i ko se time bavi. Ja odem na tezgu pojavi se neki gazda i pita koliko da ti dam, koliko koštaš. Ja sve mislim priča o tezgi, a on kao ne nego koliko koštaš posle tezge. Ma marš bre, zbog toga sam toliko tezgi izgubila u životu. Ranije se to krilo, ali mi smo uvek između sebe znali koja se time bavi. Šta im vrede te prljave pare, odeš u dva sa dva i to ti je to. Ne prihvatam nikako godine, živim pun gas, sve dokle sam zdrava, ja sam mlada ko rosa u podne.

SKINULA SE LEKINA BIVŠA Voditeljka pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala lice bez šminke (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading