POPOVIĆ MI SPASIO ŽIVOT, KADA ME ŠIJAN OSTAVIO ŽELELA SAM DA UMREM Goca Božinovska se prisetila teškog životnog perioda, pa otkrila ko je uvek bio uz nju
Foto: Alo.rs

Goca Božinovska i Zlata Petrović najbolje su prijateljice decenijama, a sada se pevačica prisetila siromaštva u kom su živele, ali i teškog perioda kada je njen pokojni suprug Zoran Šijan ostavio. Goca je je istakla da se teško pomirila sa rastankom od supruga, te je otkrila da nijje imala volje za životom, a da joj je u tim trenucima Saša Popović spasio život.

Foto: Alo.rs

 

 

Kako ste živele ti i Zlata, jeste li se nekada posvađale?

 -  Teško smo tada živele, ali bilo je lepo.Nikad u životu, ona i ja smo kao prst i nokat, to je prevazišlo i sestrinske odnose, ja nju poredim sa mojom decom. Ona tako kada se iznervira kaže meni u šali: "Šta više ovaj život i ovo sve, toliko smo se naradile vreme je da umiremo, vidi deca kolika su nam, unučići, šta mi više živimo". Kaže mi: "Ja znam kada umrem da ćeš mi ti doći" i ja onda krenem da plačem kažem joj ja da nije i normalna: "Šta je s tobom, ja sam tek sad u punom gasu i planiram opet da se udajem".

Foto: ATA Images

 

 

 Tvoja ćerka Jelena kaže da sa Zlatom deli više tajni nego sa tobom...

Pa dobro, to je negde normalno, moje ćerke mnogo vole Zlatu i drugačije se otvoriš pred nekim drugim nego pred svojom majkom. Mada one meni sve pričaju samo što ja umem da dreknem ponekad, a Zlata im to lepo objasni.

Kad te je Zoran Šijan ostavio zbog druge žene, rekla si da te je spasao Saša Popović. 

Ali bukvalno me spasio, ja sam ceo život njegov dužnik. Ne daj bože da mu išta na ovoj zemaljskoj kugli zatreba, sto godina da ga ne čujem, on zna ja bih došla da ga ljuljam, da ga nosim, dokle god imam snage u rukama. On se prema meni poneo kao brat tada kada sam bila psihički ubijena, slomljena, htela sam da se ubijem. On je svaki dan mene zvao, doduše tad nije bio oženjen, ribice je neke dovodio. Svaki dan sam ja morala da idem kod njega na ručak da bih se ugojila jer sam bila kao kostur. Ana neka je tad radila kod njega, kuvala je i ja ručak nisam smela da preskačem. Držao mi je predavanja, govorio je: Prestani da se ždereš, sekiraš i plačeš. Onda mi je mnogo pomogao i oko prve pesme, prvog albuma, slikanja, sve sam uradila uz njegovu podršku. Ja njega srcem i dušom volim, on je najbolji čovek koji je ikada rođen. On se nimalo nije promenio.

Foto: promo

 

 

Više se ne viđate i ne družite kao nekada?

Žao mi je zbog toga. Ali tada su nam bila mala deca, mi ih skupimo, sedimo, oni se igraju. To je sad sve kud koji mili moji. Kad se vidimo, mi se lepo ispričamo, ne znači da sad treba da kafenišemo svaki dan. Bila su to lepa vremena i mi smo bili mladi, sada su deca velika, a samim tim i veći problemi, došli i unuci nema se više vremena kao nekad.

Preporučujemo:

Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

Nada Topčagić je odbila nagradu za životno delo jer se uplašila da ne umre.

Ona je lutka, obožavam tu ženu. Kada je vidim na televiziji, sve ostavim i sednem da je gledam, sita se napunim pozitivne enrgije kad je slušam.

Jesi li čula da je Erin unuk uhapšen zbog prostitucije?

Nisam ga zvala, verujem da njegov unuk nije kriv. Koliko znam, on je dobar momak, nije on ništa strašno uradio.

Pisalo se i da je Đani uhvaćen sa nekom prostitutkom iz kataloga?

Koliko godina ga znam nikad nisam videla da on voda neke ribe, ma kakvi. On poštuje svoju porodicu, on se samo šali i lupeta. Slađa uživa pored njega. Ti što pričaju da rade svašta, ti ne rade ništa a ovi što ćute su najopasniji. Ako je Đaniju tu mikrofon i piće on i ne primeti ženski rod. Rekla bih ti ja da je drugačije.

Jel i ranije prostitucija bila toliko zastupljena?

Uvek je to bilo prisutno, mi kolege smo znali između sebe šta se dešava i ko se time bavi. Ja odem na tezgu pojavi se neki gazda i pita koliko da ti dam, koliko koštaš. Ja sve mislim priča o tezgi, a on kao ne nego koliko koštaš posle tezge. Ma marš bre, zbog toga sam toliko tezgi izgubila u životu. Ranije se to krilo, ali mi smo uvek između sebe znali koja se time bavi. Šta im vrede te prljave pare, odeš u dva sa dva i to ti je to. Ne prihvatam nikako godine, živim pun gas, sve dokle sam zdrava, ja sam mlada ko rosa u podne.

OTIŠLA JE IZ SRBIJE, OBEZBEĐENJE JE PRATI U STOPU Menadžer Sandre Afrike za Alo! o agoniji kroz koju pevačica prolazi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading