OTIŠLA JE IZ SRBIJE, OBEZBEĐENJE JE PRATI U STOPU Menadžer Sandre Afrike za Alo! o agoniji kroz koju pevačica prolazi
Foto: ATA Images

Sandra Afrika našla se u veoma teškoj situaciji kada je u ponedeljak na parkingu ispred restorana presreo manijak koji je progoni više od godinu dana.

Policija je privela progonitelja koji se i dalje nalazi iza rešetaka, a sada je za Alo! Sandrin bivši dečko i menažer, Aleksandar Moskoljević Mikiša, koji je progovorio o tome u kakvom je pevačica stanju nekoliko dana nakon stravičnog napada.

Foto: ATA Images

 

 

Mikiša je rekao da je pevačica napustila Srbiju kako bi se što pre oporavila od traume koju je doživela, i otkrio da su sa njom dvojica momaka koji su zaduženi za Sandrinu bezbednost.

- Sandra se još uvek nije smirila, napustila je Srbiju i trenutno se nalazi u Švajcarskoj. Tamo ima unapred zakazane nastupe, ali ja sam joj rekao da ode ranije kako bi se opustila i odmorila -rekao je Mikiša i otkrio da pevačica na put nije otišla sama.

Printscreen

 

 


 -Zbog obaveza koje imam, a koje nisam mogao da odložim, nisam pošao na put sa Sandrom, ali pobrinuo sam se za njenu bezbednost. Sa njom uvek ide obezbeđenje, dvojica momaka koji su obučeni za krizne situacije, i oni čine da se Sandra oseća mnogo bezbednije - otkrio nam je menadžer i dodao:

- Mislim da se Sandra neće smiriti sve dok on ne bude trajno iza rešetaka. U pitanju je ozbiljan psihopata.

Podsetimo, Sandra Afrika napadnuta je 25. aprila ispred restorana na Novom Beogradu. L.R. iz Hrvatske, koji više od godinu dana uznemirava pevačicu i njoj bliske ljude priveden je, a na zahtev tužilaštva njemu je određen pritvor od 30 dana.

MANIJAK PRETIO SANDRI SILOVANJEM Menadžer pevačice otkrio za Alo! detalje stravičnog napada

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading