TANJI POZLILO, NE MOŽE DA DOĐE SEBI  Dušan dolazi u Srbiju, pevačica strahuje za decu
Foto: ATA Images

O agoniji kroz koju je Tanja Savić prolazila kada joj je suprug Dušan Jovančević oteo decu, brujala je čitava Srbija, a da njen, još uvek zakoniti muž ne planira da se smiri za medije je potrvrila Tanjina rođaka.

Naime, kako Tanji bliska osoba otkriva, Dušan ne može da se pomiri sa činjenicom da će sinovi Maksim i Đorđe živeti sa majkom u Smederevu, zbog čega planira da spakuje kofere i dođe u Srbiju.

TANJI POZLILO, NE MOŽE DA DOĐE SEBI  Dušan dolazi u Srbiju, pevačica strahuje za decu

Foto: ATA Images

 

Preporučujemo:

Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

Suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević navodno dolazi u Srbiji zbog čega je pevačica uznemirena.

- Tanja često od Dušana dobija i uvrede i pretnje. Ona sve to ignoriše, ne odgovara mu, ne komentariše to u javnosti i tako ga još više nervira. On je jako besan kad pročita da joj dobro ide u životu, da je deca slušaju, da vole svoju školu i imaju drugare... Mislio je ona neće moći da se izbori, ali još kad vidi da joj i u ljubavi lepo ide, prosto pobesni. U jednom od poslednjih telefonskih razgovora sa sinovima, rekao im je da ga čekaju i da on stiže u Srbiju, što je Tanju jako uznemirilo. Pozlilo joj je, ceo dan joj nije bilo dobro. Ona najbolje poznaje tog čoveka i svesna je da je spreman na sve kako bi njoj naudio. E sad, dal blefira ili stvarno dolazi, niko ne zna- rekla je za Svet pevačicina rođaka.

BILA SAM BUNTOVNA, KAŽNJAVALI SU ME Lidija za Alo! o počecima, neprijatnim situacijama, i sukobu sa rediteljima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading