ODUZIMANJE DECE I BEG U AUSTRALIJU! Tanja Savić je prošla kroz pakao u toku razvoda, a ova osoba joj je najviše pomogla da prebrodi haos!
Foto: Alo/ilustracija

Da život može da se promeni iz korena uverila se i Tanja Savić, koja je nakon 11 godina braka podnela papire za razvod. Nakon duge i mučne borbe koju je vodila sa Dušanom Jovančević kada je oteo njihove maloletne sinove, Maksima i Đorđa, Tanja je otkrila kako je prebolela razvod i smogla snage da izađe iz toksičnog odnosa.

Naime, pevačica je odlučila da odgovori na intimna pitanja svojim pratiocima, te je priznala da je prilikom razvoda potražila pomoć psihoterapeuta.

ODUZIMANJE DECE I BEG U AUSTRALIJU! Tanja Savić je prošla kroz pakao u toku razvoda, a ova osoba joj je najviše pomogla da prebrodi haos!

E-stock

 

- Kako prestati da se nerviraš oko čoveka koji te psihički ubija i ne da ti da živiš? - glasilo je jedno od pitanja.

- Lepo, izađeš iz tog odnosa i rešen problem. To nije ljubav, to je kontrola, a ko još može da živi pod nečijom kontrolom? To nije život - napisala je Savićeva, i dodala:

- Imate na Jutjubu razne videe na tu temu. Meni je pomogla doktorka Lidija koja je pričala na temu problema u vezi i braku - iskrena je bila Tanja.

SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG! Biće saslušan i bivši verenik Andreane Čekić zbog tužbe koja je šokirala javnost, upleten i poznati kompozitor!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading