IZNEVERIO ME JE, ČULA SAM SE SA NJEGOVOM MAJKOM I IZVINILA JOJ SE Velika ispovest Barbare nakon raskida sa Lazićem
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvprva

Darko Lazić glavna je tema proteklih dana, otkako se našao u centru skandala  zbog niza saobraćajnih prekršaja koje je napravio po povratku iz noćnog života, a njegova devojka Barbara Bobak, oglasila se za medije i otkrila da ja ljubavnu vezu sa kolegom stavila tačku. 

Sada je pevačica odlučila da otvori dušu i progovori o razlozima raskida, kao i teškom periodu kroz koji je prolazila u ovoj ljubavnoj vezi.

- Ne znam da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem svoju bol - rekla je Barbara, i prokomentarisala Darkovo hapšenje.

Barbara

Foto: printscreen/tvprva

 

 

- Te većeri smo bili slabo u kontaktu, nije me zanimalo gde je. Pričali smo kad se vraćao nazad, molila sam ga da spava tamo gde je bio ukoliko je konzumirao alkohol, jer ja s tim ne mogu više da se nosim. U tom nekom momentu ga je zaustavila policija, dalje nisam upućena, zaspala sam - rekla je Barbara i otkrila:

- Izneverena sam odavno, nisam bila iznenađena, ni jedan njegov loš postupak ne može da me iznenadi. Više sam bila izgubljena nego ljuta i razočarana, ljutnja i razočaranje su me davno prošli - pričala je Barbara.

IZNEVERIO ME JE, ČULA SAM SE SA NJEGOVOM MAJKOM I IZVINILA JOJ SE Velika ispovest Barbare nakon raskida sa Lazićem

Foto: printscreen/tvprva

 

 

- Pisao mi je kad je izašao, ali ja sam se pokupila i otišla kod svojih. Nismo se čuli. To što je on uradio nije bilo okidač ili razlog, ja ne želim da budem žrtva- objašnjavala je Bobakova koja je potom prokomentarisala Lazićevu tvrdnju da je te večeri pio kako bi ublažio tugu zbog njihove svađe.

Preporučujemo:

Naš poznati glumac Neboša Dugalić ima PETORO dece: Njihova imena su NEOBIČNA i simbolična, a za neka verovatno niste ČULI!

 -Nije trebalo to da uradi, pripisaću to njegovom stanju, njemu na obraz i na čast nek ide sve što kaže. Ja ću ostati čista, da ispoštujem njegovu decu i majku. Čula sam se sa njegovom majkom, ima svojih briga i svojih trauma koje je prate u životu, njoj nije lako. Izvinila sam joj se što to nije uspelo, poželela sam joj sve najbolje i sreću što se tiče njega - govorila je Barbara.

- Govorila sam mu da je veliki dečko, i da radi sve što radi dok ne utiče na mene i našu vezu. Uticalo je, uticalo, pa se desilo. Niko ne zna šta je iza zatvorenih vrata, naša veza je bila dugo disfunkcionalna, ali kad nekog voliš, trudiš se da to popravljaš, da se nadaš da će stvari biti bolje. Želim mu sve najbolje, svu sreću - zaključila je Bobakova u Ekskluzivu.

ALO! SAZNAJE Darko Lazić zbog alimentacije može u zatvor

BOUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading