ALO! SAZNAJE Darko Lazić zbog alimentacije može u zatvor
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić nema meru kada je alkohol u pitanju, ali nema meru ni kada su obaveze prema bivšim ženama i deci u pitanju.

Kako Alo! saznaje, nakon što je Ani Sević ostao dužan skoro dva miliona dinara za alimentaciju, pevačica je presavila tabak i pravdu potražila na sudu. Naime, folker em što retko viđa njihovu zajedničku ćerkicu Lorenu, em smatra da nema potrebe da na vreme isplaćuje alimentaciju.

No, kako je svaka pravda dostižna, tako je zakucala i na Darkova vrata. Kako tvrdi naš izvor, folker se nekoliko puta sreo na sudu s bivšom suprugom, a nakon toga je usledila i presuda u njenu korist.

ALO! SAZNAJE Darko Lazić zbog alimentacije može u zatvor

Printscreen

 

- Ana je sve ovo vreme imala razumevanja za Darka zbog raznoraznih situacija koje su mu se dešavale u životu. Od saobraćajke koja ga je umalo koštala života do porodičnih problema, pa sve do smrti njegovog oca, međutim, kada je shvatila da se on neće promeniti, rešila je da pravdu potraži na sudu i na taj način dobije novac od alimentacije koje je dugovao - kaže izvor, i dodaje:

- Lazić je dobio uslovnu kaznu od godinu dana i ako zakasni s alimentacijom samo jedan dan, ide u zatvor na tri meseca. Ovo je očigledno bio jedni način da se opameti i da shvati da ima ćerku prema kojoj mora da ispuni sve obaveze.

ALO! SAZNAJE Darko Lazić zbog alimentacije može u zatvor

Foto: Ataimages

 

Folker je poslednjih dana bio glavna tema u domaćim medijima nakon što ga je saobraćajna policija zaustavila zbog prekoračenja brzine, a tada je utvrđeno i da je bio pozitivan na prisustvo opojnih droga, a izmereno mu je i 0,91 promil alkohola u organizmu.

ĆUTLJIVA JE I NE IDE SAMA Komšije Sandre Afrike razvezale jezik, pa otkrile kako se pevačica ponaša nakon što je napao manijak

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nikola

30.04.2022 09:35

Ta baraba ne zaslužuje ništa drugo sem zatvora.