ŠAMARI I INTIMNE SCENE Jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji u spotu Peđe Jovanovića, a evo o kome je reč (FOTO)
Alo

Scenama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim i veoma emotivnom pesmom “Parfem od vanile”, poznati pevač Predrag Peđa Jovanović iznendio je publiku.

Peđa Blizanac, kako Jovanovića odranije publika poznaje, prodrmao je sve koji su videli spot u kom dominiraju maestralne scene jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, Marka Janketića i njegove koleginice Isidore Mijanović. Potpuno neočekivano u spotu se mogu videti i neke provokativne scene, ali i šamari i to od strane poznatog glumca, a balada definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Peđa je priznao da ni njemu nije bilo lako da otpeva ovako emotivnu pesmu uz kadrove koji su sve oduševili i otkriva kako je nastala ideja da se baš Marko nađe u ovoj ulozi:

ŠAMARI I INTIMNE SCENE Jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji u spotu Peđe Jovanovića, a evo o kome je reč (FOTO)

Alo

 

- Što se tiče Marka, Mare i ja se dugo poznajemo i jednom prilikom mi je rekao:”Ako ti bude potreban glumac za spot, tu sam”. Ja sam tada na to zaboravio, ali kada mi se javila ideja za ovu pesmu, on mi je bio u glavi da bi mogao da glumi u spotu. Pozvao sam ga i pitao da li se seća da smo razgovarali o tome i on mi kaže:”Naravno da se se sećam, samo da vidim kad sam slobodan”, i tako je bilo. Stvarno momak je super i sjajan glumac, a i peva super - kazao je Peđa koji je s Markom zapevao pesmu Džeja Ramadanovskog “Ugasila si me”.

Peđa je publici dobro poznat još dok je gradio muzičku karijeru s bratom Nenadom u grupi “Blizanci”, a potom nastavio rad sa “Leksington” bendom. Posle svega odlučio je da započne solo karijeru. Poznati pevač otpevao je ogroman broj popularnih “cover-a” koje publika može poslušati na njegovom YouTube kanalu i po kojima ga mnogi sada i prepoznaju.

TIRANIN JE Takmičar Zvezda Granda otkrio kakav je Đorđe David kao mentor i da li ga se plaši

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading