ĆERKA MI KRADE GARDEROBU Jelena Tomašević otvorila dušu o svojoj naslednici, pa priznala na šta ne voli da troši novac
Foto: Printscreen/instagram

Jelena Tomašević važi za jednu od najlepših naših pevačica, ali sebe ne doživljava tako, niti posvećuje puno pažnje fizičkom izgledu. Naučila je, kako kaže, da voli svoje mane i ne opterećuje se kupovanjem skupe garderobe.

Pevačica je istakla da ćerka Nina obožava da nosi njene stvari i nakit, i da će joj čuvati sve kada poraste.

Alo

 

Ne pratim slepo trendove i mislim da ne stoji svakome sve, bitno mi je da nadograđujem svoj stil kroz godine. Nosim stvari koje su izašle iz mode i mislim da je to odraz sopstvenog stila. Ne volim mnogo da trošim novac na preskupe stvari, ali ne mogu da kažem da nemam itekako kvalitetne stvari, naročito naših domaćih dizjnera – istakla je Jelena.

Ona je dodala da joj ćerka “krade” stvari.

Sada je već velika, jako je visoka, može da obuje neke moje patike i štikle, i da joj ne budu mnogo velike. Već mi govori: “Ovo mi sačuvaj kada porastem, ovaj nakit”, već je rezervisala moje stvari – rekla je Jelena kroz smeh, te dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

Ide u muzičku školu i dobro joj ide, ne želi još uvek da se javno bavi pevanjem, navijam da pokaže šta zna jer je zaista nadarena, ali je ne forsiram - objasnila je.

Pročitajte još: Zabranjena ljubav Sofije Loren i Karla Pontija: Venčali su se više puta, a onda se Vatikan obrušio na njuh i nazvao ih GREŠNICIMA zbog jedne stvari!

Jelenu mnogi doživljavaju kao simbol lepote, a ona kaže da nema takvo mišljenje o sebi.

Ne doživljavam sebe kao simbol lepote, ali svakako volim da neko osim što lepo peva ili glumi, izgleda lepo i oblači se pristojno, i to se stiče godinama, da znate da iznesete sve svoje talente – zaključila je pevačica, koja nije razmišljala o korigovanju bilo čega na sebi.

Alo

 

Vremenom sam naučila da prihvatim svoje mane, svako od nas ima nešto na sebi što bi da menja, ali shvatiš da si unikatan i drugačiji i da ne treba tu ništa dirati. Kako vreme prolazi, sve više volim svoje nesavršenosti – rekla je pevačica na Serbia Fashion Week u Novom Sadu, a potom je najavila koncert:

Radim vredno na novom albumu, mislila sam da će biti gotov do proleća, ali je jesen realnija. Kada proradi “Sava centar”, opet ćemo tamo da organizujemo koncert - završila je pevačica.

OVO JE PRAVA ISTINA Oglasio se bokser nakon optužbi da je na njegovoj proslavi sipana droga u piće Darku Laziću

Komentari (0)

Loading