Wajwai prvi put posle skandala u javnosti (FOTO/VIDEO)
Foto: Pink

Kažu da ga je prebio takmičar šou programa u kome se okušao kao voditelj, on negira i ludo se zabavlja na Uskršnjem festivalu Gastro hood koji organizuje bivši zadrugar i profesionalni kuvar Milan Janković Čorba u dečijem selu Sremska Kamenica.

Humanitarnom dogadjaju koji je organizovao popularni Čorba, drugog dana Uskrsa, prisustvovali su najpopularniji tiktokeri Branko i Wajwai, mlada pevačica Nina Todorović kao i bivši zadrugari a sada voditelji Red tv Stefan Milošević Panda i Filip Djukić.

Wajwai prvi put posle skandala u javnosti (FOTO/VIDEO)

Foto: Pink

 

Ova mlada ekipa pokušala je na sve načine da ulepša praznike korisnicima doma „Dr Milorad Pavlović“. Događaj je bio zatvoren za medije ali smo mi došli u posed fotografija i snimaka. Milan je od kraja rijalitija započeo dokumentarni serijal „Gastro Hood“ koji je do sada u šest epizoda u kuhinji na točkovima otišao širom granica Srbije, kuvao i slušao priče nekih običnih ljudi.

Pročitajte još: Lidija Vukićević pokazala MAJKU: Od nje je nasledila osmeh i šarm, ali i jedan UPEČATLJIV detalj koji sa ponosom ističe

Wajwai prvi put posle skandala u javnosti (FOTO/VIDEO)

Foto: Pink

 

Ono što je posebno privuklo pažnju obzirom da se domaća štampa bavi spekulacijama ko je prebio tiktokera a od juče se medju imenima našao i jedan od učesnika Idj talent show programa koji je zbog nasilničkog ponašanja diskvalifikovan.

Andrija je na svom Instagram profilu negirao da je u pitanju pomenuti takmičar. Na slikama sa samog događaja vidimo da tiktoker nema vidljivih povreda i da mu je druženje sa decom izuzetno prijalo.

Da li ćemo saznati konačno šta se krije iza cele priče o prebijanju ali i kako su se provela deca, da li je i šta Čorba kuvao, ostaje da pogledamo u epizodi na youtube kanala ali i u emisiji Pitam za druga koja je ovde snimala svoje specijalno izdanje. 

OTKRIVEN RAZLOG NAPADA NA PEVAČICU Evo zbog čega je manijak pretio Sandri ubistvom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading